BplusCetera oktober/november 2018

Kort nieuws

Personeelskorting Leids Luister Festival

Zaterdag is de eerste editie van het Leids Luister Festival, georganiseerd door BplusC en het Taalmuseum. Vertellers zijn o.a. burgemeester Lenferink, schrijver Jeroen Windmeijer en theaterartiest Hakim (Sesamstraat). Er is een verhaal over de stadhuisbrand in 1929, over de Nederlandse rockgeschiedenis, over een olifant op de maan, en nog veel meer.

Kom ook en neem gratis een vriend(in) mee! Bij aankoop van een routekaartje (à € 5) krijgt elk personeelslid 1 kaartje gratis. Kaartverkoop vindt plaats in bibliotheek Nieuwstraat.

Bekijk voor meer informatie de flyer of lees het artikel in het Leidsch Dagblad

Telefoonlijst: wie doet wat?

In de gesprekken over het merkhuis van BplusC (BinnensteBuiten) kwam naar voren dat we zelf intern niet zo toegankelijk zijn. Het is vaak onduidelijk bij welke collega bepaalde projecten en taken thuis horen. En dus bij wie je kunt aankloppen of naar wie je kunt doorverwijzen bij vragen.

Om dit op te lossen, is er een nieuwe versie van de telefoonlijst in de maak, waarop iedere collega zijn/haar belangrijkste projecten en taken kan invullen. Zodra we dit van iedereen in kaart hebben, kunnen we een telefoonlijst op onderwerp maken.

Daarom het verzoek: schrijf even jouw taken op in het Excel-bestand “Telefoonlijst + onderwerp” op de i-schijf. Namens alle collega’s bedankt!

Nieuws P&O: FiscFree

Ook dit jaar is er vanuit alle productgroepen nog budget over om een extra bestelling te doen bij FiscFree. Wil je van tevoren weten wat dit aan belastingvoordeel oplevert, neem dan contact op met Peter Hulst van de afdeling P&O.

Tech It Out Festival

Afgelopen zondag organiseerde BplusC samen met Technolab Leiden het Tech It Out Festival in bibliotheek Nieuwstraat, met workshops over technologie, muziek en film voor kinderen. In anderhalf uur maakten ze bijvoorbeeld zelf een dansmat of monteerden, o.l.v. Wouter de Voos, muziek en zelf opgenomen geluiden onder filmbeelden Lees het verslag in het Leidsch Dagblad of bekijk de filmpjes die gemaakt zijn.