BplusCetera november 2017

Diverse projecten

Vervanging backend servers en uitwijk
Na een zorgvuldige afweging en advies van afd. ICT en een onafhankelijk ICT specialist heeft het mt besloten de vervanging van de backend servers niet in eigen beheer uit te voeren, maar hiervoor samen te werken met een gespecialiseerde partner. In het vervolgtraject wordt op basis van objectieve criteria een keuze gemaakt uit offertes van meerdere partijen. Belangrijke voorwaarde bij de selectie is dat de nieuwe situatie budgettair neutraal is.

Wie: Cindy Ijdo/ICT
Status: Lopend 

 

BplusC nummerherkenning
Vanaf 1-11 j.l. bellen we vanaf de vaste telefoons bij BplusC niet langer anoniem naar buiten, maar is het telefoonnummer zichtbaar voor degene die je belt.
Aanleiding voor deze wijziging zijn de vele verzoeken hiertoe uit de organisatie. Een oproep van een anoniem nummer wordt vaak niet beantwoord, waardoor klanten of samenwerkingspartners regelmatig lastig te bereiken zijn.
We hopen de bereikbaarheid hiermee te verbeteren.  
Toestelnummers met extensie 5XX gaan naar buiten met nummer 07151685XX.
Voor de toestelnummers met extensie 62X is dit nummer 071516162X.
De nummers met extensie 3xx kunnen niet direct gebeld worden van buitenaf en geven als naar buiten wordt gebeld een algemeen nummer 071-5161620. Dit algemene nummer komt terecht bij de telefoniste.

Wie: Cindy Ijdo/ICT
Status: 01-11-2017