BplusCetera maart 2018

In en uit dienst

In dienst

Naam: Functie:
Christine Jansen Avondconciërge V&F
Max Doorn Avondconciërge V&F
Manouk de Graaf Avondconciërge V&F
Loek Deen Avondconciërge V&F
Tim van Laarhoven Stagiair ICT

 

Hallo! Mijn naam is Manouk en ik ben avondconciërge bij BplusC. Ik werk al een poosje in het Muziekhuis maar vanaf nu kun je me ook op de andere locaties van BplusC tegenkomen.
Daarom vertel ik je alvast wat exclusieve en minder exclusieve feitjes over mijzelf: naast mijn werk bij BplusC ben ik freelancer en werk ik aan allerlei culturele evenementen en festivals, ben ik barvrouw bij Meneer Jansen, doe ik de boekingen en het tourmanagement voor de Leidse band Destructive Penguins en laat ik honden uit.
Ik ben groot fan van de kleur blauw, storm en de zee en wat minder fan van pijnboompitten. Verder bezoek ik regelmatig concerten en hou ik erg van verhalen, dus dat zit wel goed bij BplusC.
Mocht je me tegenkomen in een van de locaties van BplusC, kom dan gezellig langs voor een praatje!’
 

Hallo, mijn naam is Tim van Laarhoven en ik ben 22 jaar oud. Ik ben student aan het MBO Rijnland in Leiden. Daar volg ik de opleiding Medewerker Beheer ICT.
Tijdens mijn opleiding lopen alle studenten stage bij een erkend leerbedrijf. Voor mij is dat BplusC. In 2016 liep ik hier al eens stage. Ik doe verschillende werkzaamheden: naast het helpen van medewerkers met hun ICT-problemen heb ik de Minecraft Challenge technisch ondersteund.
Ik heb het erg naar mijn zin en ik kijk er naar uit om verder te leren!’
 

Uit dienst

Naam: Functie:
Lisa Tonino Avondconciërge V&F