BplusCetera maart 2017

Website update

Afgelopen maand is er weer volop aan de site gewerkt. Hieronder een overzicht van functionaliteiten die zijn verbeterd of toegevoegd. Vanaf maandag 6 maart zullen deze functies en verbeteringen op de website terug te vinden zijn.

  1. Bij een foutieve url reageert de website met een friendly message
  2. NBC+ links met speciale karakters geeft foutmelding
  3. Maak het mogelijk om foto’s bij cursussen mee te nemen naar volgend seizoen.

Zie voor meer uitleg de vorige Website update.

Momenteel in de sprint

Zichtbaar voor klanten

  • Bewaren alle bibliotheek-items

Tot op heden kan men alleen boeken bewaren in het eigen profiel en bijv. geen e-books. Straks kan een bezoeker de pagina/link naar het gevonden item bewaren.

  • Uitgelichte agenda-items blijven chronologisch in agenda staan

Agenda-items die zijn uitgelicht staan niet langer automatisch bovenaan in de agenda, maar blijven in chronologische volgorde staan in de agenda.

  • Koptitel-component klikbaar maken

Om het bezoekers makkelijker te maken door te klikken naar een volgende pagina (bijv. vanaf de home naar agenda) willen we graag dat koptitels in de roze balkjes aanklikbaar zijn.

Aan de achterkant

  • Mappenstructuur creëren in agenda items app

Maak het mogelijk mappen aan te brengen in de agenda-items app, zodat opruimen en archiveren van deze items makkelijker wordt. Op deze manier kunnen wij als afdeling beter overzicht bewaren over alle agenda-items.

  • Foto’s in CMS beschikbaar maken

Alle foto’s voor alle onderdelen van de site staan vanaf maandag in het CMS en niet langer verspreid over deels ons eigen netwerk en de website. Op deze manier zullen alle gekoppelde foto’s gekoppeld blijven wanneer we bijv. overgaan naar het nieuwe cursusseizoen.