BplusCetera maart 2017

In en uit dienst

In dienst

In de afgelopen weken is een aantal medewerkers die bij BplusC gestopt waren weer in dienst gekomen bij de afdeling Vastgoed & Facilitair.
Naast de terugkerende medewerkers Sherry Fataie, Franca Corbeij en Katja Ouwerkerk die al eerder in dienst waren als avondconcierge, gaat het om Meyke van der Palen, die eerder als stagiaire bij Lessen & Cursussen werkte.
Verder zullen Francine van der Kamp en Javed Scannell, die beiden al een aantal jaren als dansdocent bij BplusC werken, ook werkzaamheden gaan verrichten bij de afdeling Vastgoed & Facilitair.

 

Op 15 februari is Kimberley Koning is gestart als secretaresse van de afdelingen Klantenservice en Innovatie & Marketing.

'Hallo allemaal! Even voorstellen, mijn naam is Kimberley Koning, 26 jaar jong en ik kom uit Alphen aan den Rijn. Met ingang van 15 februari ben ik afdelingssecretaresse.

Ik heb inmiddels een aantal jaar werkervaring opgedaan in ondersteunende functies, waaronder als secretaresse, wat ik nog altijd met heel veel plezier doe. De diversiteit in werkzaamheden en het gevoel mensen te kunnen ontzorgen, geeft mij een zeer voldaan gevoel. Daarnaast blijf je jezelf altijd ontwikkelen en is elke vorm van kennis meer dan welkom.

Naast mijn werk volg ik op dit moment een taalcursus Spaans en is het mijn streven om zoveel mogelijk talen te kunnen beheersen. Ik houd ook  van sporten, lekker ui teten gaan, musicals bezoeken, winkelen en ik kan erg genieten van een leuke avond met vrienden en familie.
Het is cliché maar geniet van elk moment!'

 

Julie Wouters is op donderdag 16 februari begonnen als stagaire bij de afdeling Marketing & Communicatie.

'Hallo allemaal, Mijn naam is Julie Wouters, ik kom uit Zoetermeer en ik ben 21 jaar oud. Ik studeer Communicatie aan de Hogeschool Leiden. Momenteel zit ik in mijn vierde en laatste jaar van de opleiding. Vanaf februari ga ik mijn scriptie schrijven voor BplusC. De scriptie richt zich op de communicatie van BplusC naar ouderen toe. Het doel van het onderzoek is om handvatten te bieden voor een communicatiestrategie voor deze doelgroep.

In mijn vrije tijd houd ik van sporten, met name fitness. Daarnaast doe ik vaak gezellige dingen met vrienden en lees en schrijf ik graag. Vandaar ook dat ik BplusC een erg leuke organisatie vind om mijn scriptie voor te schrijven!

Elke donderdag ben ik op de afdeling Communicatie te vinden. Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te ontmoeten!'

 

Ook Lessen & Cursussen heeft sinds februari een nieuwe stagiaire:

'Ik zal mij even voorstellen, ik ben Sietske van Veen, 21 jaar, en jullie zullen mij de komende tijd vaker bij BplusC zien rondlopen. Ik ben namelijk vanaf 9-2-2017 stagiaire hier en ik ga ondervinden hoe alles hier werkt!

Ik ben vierdejaars student Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam en ik ga hier mijn afstudeerstage lopen. Spannend allemaal!

Waar herken je me aan? In ben op het eerste gezicht misschien blond, maar er piepen wat donkerbruine lokken tussendoor.  Spreek me gewoon aan, ik sta altijd open voor een gesprek.

Ik ga ook cursussen geven en meehelpen met verschillende projecten (ontwikkelen), maar eerst moet ik leren hoe alles moet. Daarom zal ik met enkelen van jullie binnenkort contact zoeken met de vraag of ik een keer tijdens de cursus mee mag kijken. Wie ziet, die leert!

Ik zal tot ongeveer eind juni hier aanwezig zijn, dus genoeg tijd om kennis te maken. Ik kijk er naar uit om met jullie allemaal samen te werken!

Uit dienst

Na  bijna 42 jaar bij BplusC gewerkt te hebben, gaat Irma van Kampen, medewerker Klantenservice in de Nieuwstraat, vanaf 1 maart 2017 van haar welverdiende pensioen genieten.

In maart gaat Herma Hofmeijer uit dienst. Herma heeft de transitie tot vlak voor de implementatie kunnen begeleiden en is daarna helaas door ziekte uitgevallen. Wij wensen Herma veel sterkte bij het traject dat zij nog moet volgen om te genezen!

Op 9 april gaat Resi Koolen na 22 bij BplusC te hebben gewerkt met pensioen. Ook haar wensen wij een mooie volgende fase in haar leven toe!