BplusCetera maart 2017

I&M Onderwijs Backstage!

V.l.n.r.: Sara, Vivian, Jacqueline, Jeroen, Saskia, Hélène, Marie

Woensdag, 8 februari. Een dikke, zwarte limousine rijdt voor. Zes vrouwen stappen in. En een man. Fysieke bestemming: Leiderdorp, de Baanderij. Alle kijkers staan gericht op dit stel: waar gaan ze ons brengen?

Wie?

Het voormalige team Onderwijs, projectleiders en -medewerkers I&M, onder leiding van hun nieuwe hoofd.

Voor wie?

Onze klant, van kinderopvang tot hoger beroepsonderwijs (kortweg: het onderwijs).

Waar treffen we elkaar?

Het speelveld, misschien wel het best te omschrijven als een rondreizende, multidisciplinaire, interactieve voorstelling met veel spelers op het toneel, elk met een eigen rol.

De spelers?

Van schooldirecteur tot coördinator Lessen & Cursussen, van pedagogisch medewerker tot samenwerkingspartner uit de stad.

Inspiratie, gesprek en informatie

Dagelijks bouwen we bruggetjes, verbinden we mensen, werken we aan kwaliteit, willen we mensen verder helpen en wordt er snel geschakeld. Tijd om dat voertuig eens stil te zetten en te kijken naar onze stip op de horizon. Wat is onze roadmap? Welke routes kun je nemen? Wie haal je onderweg op?

Na een dag met inspiratie, gesprek en informatie kennen we elkaar weer een stukje beter. We weten wat ieders drijfveer is om voor deze doelgroep te werken. Te beginnen bij een boek dat iets over elk van ons vertelde. Ook kregen we een kijkje in de wereld van een andere branche. Dat bracht ons een (hernieuwd) inzicht. Met elkaar sta je voor het werk.

Beide vormen de motor, de inspiratiebron die zorgt voor dagelijks plezier in ons werk. En die ieder in zijn of haar kracht zet.

De komende tijd werken we acht verschillende aandachtsgebieden uit in projectplannen. Zo houden we scherp wat ons drijft in de dagelijkse rush.

Saskia, Sara, Jacqueline, Marie, Vivian , Jeroen en Hélène