BplusCetera juni/juli 2018

Website Story

De voorbereidingen voor de nieuwe website zijn in volle gang. In juli kan de afdeling Marketing & Communicatie aan de slag in het contentmanagementsysteem: de structuur van de nieuwe website opzetten, alle pagina’s maken, teksten knippen en plakken, foto’s plaatsen etc.

Om de overgang naar het nieuwe cursusseizoen zo soepel mogelijk te laten verlopen, is ervoor gekozen om de “livegang” uit te stellen. We willen eerst zeker weten dat het nieuwe cursusadministratiesysteem CursAd goed werkt en alle cursusgegevens correct op de website worden weergegeven, vóór we de nieuwe website lanceren. Tot die tijd lopen alle inschrijvingen nog gewoon via RegiAct.

Het streven is om voor de herfstvakantie de nieuwe website te kunnen presenteren. Voordeel hiervan is dat we meer tijd hebben om de site voor de lancering te testen en kinderziektes eruit te halen.

Helpen bij testen

Lijkt het je leuk om na de zomervakantie te helpen bij het testen? Meld je aan via je leidinggevende! We willen graag een tester van elke afdeling. Je hoeft hiervoor geen kennis van websites te hebben, het gaat ons juist om je frisse, kritische blik.