BplusCetera juli/augustus 2017

In en uit dienst

In dienst

De Klantenservice heeft er twee nieuwe oproepkrachten bij:

Mirjam Hultink: ‘Sinds kort kom ik als oproepkracht het team van de bibliotheek versterken. Mijn eerste werkervaring deed ik ooit op in de bibliotheek in Harderwijk. In Leiden kennen mensen mijn gezicht van mijn werk bij Mensa 'de Bak' van de universiteit, poppodia LVC en Gebr. de Nobel en de platenzaak Velvet Music. Ik heb er heel veel zin in en voel me al aardig thuis bij BplusC!’

 

 

 

 

Marjolein Hoogeveen werkt ook als avondconciërge: ‘Ik ben Marjolein en ben al (bijna) mijn hele leven lid van de bibliotheek en heb verschillende muzieklessen gevolgd.
BplusC ken ik dus eigenlijk al heel lang.
Sinds drie jaar ben ik weer terug op de muziekschool en heb daar saxofoonles van Wim Millenaar. Naast mijn passie voor lezen en muziek ben ik sportief en zit ik in twee verschillende besturen.
Ik ben al een tijdje afgestudeerd, maar vanaf
januari 2017 zit ik, zoals ze dat zo mooi noemen,
in between jobs. Ik werd gek van nietsdoen thuis (ik kan niet nietsdoen namelijk) en was maar al te blij toen ik werd gebeld en werd gevraagd of ik iedere donderdagavond wilde werken op het Rapenburg. Verder is het mogelijk dat jullie me ook elders zullen zien, want ik ben oproepkracht en kan overal worden ingezet.’

Uit dienst

Cora Beijersbergen van Henegouwen docent Beeldend, Nieuwe Media, Cultuur en Geschiedenis
Sam Goudsmit avondconciërge
Marja Goudzwaard docent Basisvorming en Zang
Anne-Marie Huf-Siebel docent Beeldend, Nieuwe Media, Cultuur en Geschiedenis
Caroline Schumacher docent Beeldend, Nieuwe Media, Cultuur en Geschiedenis
Martin Rohde avondconciërge
Julie Wouters stagiaire I&M

BplusC en Marcel Joling (cultuurcoach Muziek) hebben in goed overleg besloten de samenwerking en de arbeidsovereenkomst te beëindigen. Marcel Joling gaat zich meer op zijn eigen bedrijf richten. We wensen Marcel veel succes in de toekomst.