BplusCetera januari 2018

Kort nieuws

Logo BplusC is jarig!

Er is een nieuwe feestelijke versie van het logo gemaakt ter ere van BplusC is jarig! Je vindt deze terug op alle posters van de activiteiten tussen 1 en 10 maart. Zouden jullie dit logo ook willen gebruiken in jullie e-mailondertekening om je contacten te wijzen op ons jubileum?

Het logo vind je op de I-schijf (I:\Iedereen\BplusC is jarig!) en kun je ook hier downloaden. Plak de volgende tekst onder het logo: 

BplusC bestaat 10 jaar en dat vieren we met 10 dagen feest!
Kom je ook? www.BplusC.nl/jarig

BplusC Krant

Heb jij de nieuwe BplusC krant al gezien of op de mat gekregen? Het krantje vervangt het BplusC Magazine. Dit eerste nummer is verschenen in een oplage van 22.000 stuks. Naast onze eigen locaties en adressen, is de BplusC Krant huis-aan-huis verspreid in geselecteerde postcodegebieden in Leiden. Wat vind jij van de krant? 

Je kunt 'm hier online lezen

Dans mee met BplusC!

Op zaterdag 10 maart wordt het nieuwe i-Lab in bibliotheek Nieuwstraat feestelijk geopend. Er zal o.a. met z’n allen worden gedanst. Het instuderen van deze Robotdans is mogelijk voor en door iedereen. Bekijk de instructievideo van docent Francine van der Kamp maar. Dans jij ook mee?!