BplusCetera januari 2018

In dienst

Dag allemaal,

Mijn naam is Sophie Graven en sinds 1 januari werk
ik als Cultuurcoach Muziek. Hiervoor heb ik gewerkt op het Fioretti College in Lisse, als muziekdocent.
Ik vond dit ontzettend leuk, maar na vijf jaar als leerling en zeven jaar als docent op deze school was het tijd voor een nieuwe omgeving. De afgelopen weken ben ik door veel mensen hartelijk welkom geheten en het werk is erg leuk. Ik moet nog wel wennen aan de rust (geen 30 kinderen om mij heen) en het feit dat er geen bel klinkt elk uur.

Samen met mijn vriend woon ik in Den Haag, in Bezuidenhout. Naast mijn werk bij BplusC werk ik als freelance trombonist en muziekdocent. Afgelopen oktober ben ik begonnen met cello spelen, daar gaat mijn vrije tijd flink aan op. Mocht er nog wat tijd over zijn, dan lees ik graag boeken.

Tot ziens binnen BplusC!

Per 15 januari is Dianne IJdo weer terug in dienst als oproepkracht in de frontoffice van de bibliotheek. Dianne stelt zichzelf voor:

‘Hallo collega’s, ik ben Dianne, 23 jaar, en ik ben student Pedagogiek aan de Haagse Hogeschool. Ik heb al eerder met veel plezier bij BplusC gewerkt en ben een tijdje weggeweest in verband met mijn stage in Peru in 2017. Naast mijn studie sport ik graag in de sportschool en stap ik geregeld in een boot om zo hard mogelijk te roeien. Ook hou ik van dansen en gezellige dingen doen met vriendinnen. Ik vind het heel leuk om weer terug te zijn bij BplusC!’