BplusCetera december 2018

ICT-nieuws

Problemen met ICT? Meld het!

We zijn nu al een aantal maanden over op de cloud. De meeste problemen bij de start zijn verholpen, maar het kan natuurlijk nog steeds zijn dat je tegen dingen aanloopt. Het is heel belangrijk dat jullie dit blijven melden door te bellen naar 102 of 079-3464666 (in het weekend en na 17.30 uur 079-3464686) of te mailen naar support@tarq-pci.nl. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat alles naar behoren en tevredenheid werkt. 

Avond-wifi

Het is officieel: we hebben nu op alle locaties (behalve Het Gebouw en Muziekhuis) een nieuw permanent wifi-netwerk genaamd BplusC AvondWIFI. Dit vooral met dank aan Niels en Yamen die het meeste werk hebben verricht.

Aanleiding is dat er al langer onvrede heerste over het feit dat het BplusC-netwerk ’s avonds niet werkte. Afdeling ICT had dit besloten, omdat we niet willen dat omwonenden en voorbijgangers gebruik kunnen maken van ons netwerk buiten kantooruren. We konden dus niet permanent het BplusC-netwerk open zetten tot 22.00 uur.

De avond-wifi, hoewel bedoeld voor de avonduren, staat permanent open (net als BplusC-KA). Wel zit er noodzakelijkerwijs een wachtwoord aan vast. Deze zal dus gecommuniceerd moeten worden naar cursisten en evenementengangers:

BplusC1234!