BplusCetera augustus 2018

Nieuws P&O

Nieuw vertrouwenspersoon

Met ingang van 1 augustus heeft Els Snijder de functie van vertrouwenspersoon over genomen van Marla Kerk, die vanwege haar pensionering gestopt is met haar werkzaamheden voor BplusC.

Els is werkzaam op de Nieuwstraat. Mede tijdens haar lidmaatschap van de OR heeft Els de verschillende afdelingen van BplusC goed leren kennen.

Er kan contact opgenomen worden met de vertrouwenspersoon als er op het werk sprake is van ongewenst gedrag., als bijvoorbeeld agressie, pesten of discriminatie.

Els is bereikbaar via toestel 306; mobiel 06-33978122 of email: e.snijder@bplusc.nl.

De taken van de vertrouwenspersoon zijn te vinden via Insite. Als je links bovenin op Home gaat staan wordt daar het nieuws-en documentenarchief aangegeven. Na aanklikken kan via de zoekfunctie bij Documenten meer informatie gevonden worden. Ook andere regelingen van BplusC zijn in dit archief te vinden.

Nieuwe medewerkers

Met ingang van het nieuwe schooljaar komen Hendrik Jan Lindthout en Marysia van der Laaken-Pardoen als docent muziek in dienst.

PAWW-regeling

Met ingang in 1 september 2018 zullen bij medewerkers die onder de CAO Openbare Bibliotheken vallen maandelijks een verplichte bruto inhouding plaatsvinden op het salaris in het kader van de PAWW-regeling.
Meer informatie op:

http://www.debibliotheken.nl/nc/de-vob/uitgaves/nieuws/bericht/verzamel-cao-private-aanvulling-ww-en-loongerelateerde-wga-voor-bibliotheken-1-september-in-werking/