BplusCetera augustus 2018

Bericht van Willem van Moort

Allereerst hoop ik dat iedereen een fijne zomervakantie heeft gehad en met een goed opgeladen batterij weer aan de slag kan gaan.

De zon, die ik jullie eerder toewenste, is in ieder geval ruimschoots voorhanden geweest!

De personeelsbijeenkomsten, begin juli, zijn goed bezocht. Het was heel plezierig om met elkaar van gedachten te wisselen over verschillende onderwerpen. Het komende jaar zullen we vaker dergelijke bijeenkomsten organiseren.

Het aantal inschrijvingen voor onze lessen en cursussen (stand 20 augustus) is iets lager dan vorig seizoen. Er staan eind augustus, begin september nog een aantal belangrijke promotieactiviteiten gepland, waardoor naar verwachting het aantal inschrijvingen zal toenemen.

De werving van een nieuw hoofd L&C verloopt voorspoedig. In september zullen de verschillende gespreksrondes en een assessment plaatsvinden. We streven ernaar vóór 1 oktober a.s. een kandidaat te kunnen benoemen.

Verder is de offerte voor de periode 2019-2021 voor 1 september bij de gemeente Leiden ingediend. Het streven is uiterlijk 1 december a.s. de uitvoeringsovereenkomst (UVOK) gereed te hebben.

Kortom, alle voorbereidingen zijn in volle gang om er weer een mooi jaar van te gaan maken.
 

Willem van Moort