BplusCetera april 2018

Kort nieuws

Leerlingenconcert The Stuttgart-Leiden Connection

The Stuttgart-Leiden Connection is een samenwerking tussen BplusC en de Stuttgarter Musikschule. Deze Nederlands-Duitse gelegenheidsformatie bestaat uit BplusC-band Blow & Co, o.l.v. Anja Nielsen, en het Jeugdkamerorkest en Ensemble Serenata uit Stuttgart. Op dinsdag 8 mei geven de leerlingen een gezamenlijk concert in Het Leidse Volkshuis. Dit wordt een bijzondere ontmoeting tussen klassiek en jazz met muziek van o.a. George Gerschwin en Joe Zavenul. Het concert is gratis toegankelijk. Kom je ook?

ICT-tip: Gepersonaliseerde e-mails

We weten allemaal dat massamails niet goed werken: ze worden vaak niet gelezen. Een persoonlijke aanhef daarentegen sorteert meer effect. Het nadeel is dat dat handmatig veel werk kost!

Microsoft Word heeft een handige optie onder “verzendlijsten” waarmee je gepersonaliseerde e-mails kunt versturen. Lees de handleiding.
 

Website story

Vanaf 1 juni is er een freeze op de huidige website. Deze freeze betekent dat we alleen nog de agenda bijhouden, maar verder geen pagina’s meer updaten. Dit i.v.m. de voorbereidingen voor de nieuwe website.
Aansluitend starten we met de opbouw van de nieuwe website en met het vullen van alle (cursus)pagina’s in het nieuwe content managementsysteem.