BplusCetera april 2018

In en uit dienst

In dienst

Thijs Lubberman (Vastgoed & Facilitair):
“Mijn naam is Thijs Lubberman. Ik ben 24 jaar en ik zit op de pabo. Ik heb altijd zin om te BBQ‘en, lees graag en ben veel op het water te vinden. Ik sta positief in het leven en ben altijd mezelf aan het verbeteren!” 

 

 

 

 


 

Menje Pasman (Klantenservice):
“Ik ben inmiddels al weer een paar weken aan de slag als oproepkracht bij de Klantenservice. Mijn naam is Menje Pasman, getrouwd, 2 puberzonen en
1 kat. Ik zou eigenlijk niets liever doen dan de hele dag tennissen, maar dat gaat niet.
Na mijn studie heb ik gewerkt als secretaris bij een groot project van de Nederlandse Spoorwegen en als projectcoördinator bij de Dierenbescherming. Daarna heb ik een paar jaar besteed aan de opvoeding en verzorging van mijn kinderen, maar nu ze mij minder nodig hebben, is het tijd om weer aan de slag te gaan.
In de zoektocht naar werk kwam ik erachter dat ik het leuk vind om mensen te informeren en verder te helpen. Werken aan de balie bij BplusC is voor mij een goede manier om dat idee in de praktijk te ervaren.”

Uit dienst

Met ingang van 1 mei stopt Marjo van Meurs bij BplusC. Na ruim 16 jaar in dienst te zijn geweest bij de bibliotheek/BplusC heeft Marjo besloten om te stoppen en te gaan genieten van haar extra vrije tijd.
 

 

 

 

 

 

Op woensdag 16 mei is de feestelijk abdicatie van Annelies Scholten (zeg maar Bea). Na 40 jaar inzet voor het volk, waarbij zij onvermoeibaar de jeugd stimuleerde om te lezen en deel te nemen aan culturele activiteiten, gaat zij nu genieten van een welverdiende rust in haar residentie op het platteland.
Bekijk de uitnodiging voor het afscheidsfeest

 

 

 

 

Max Lagemann (Vastgoed & Facilitair)