BplusCetera april 2018

Nieuw aanbod en tarieven lesseizoen 18/19

Het nieuwe les- en cursusaanbod wordt op dit moment ingevoerd door de Cursusadministratie. Het is een prachtig programma geworden met bestaand aanbod, maar ook nieuwe cursussen zoals de literatuurcursus over vrouwelijke schrijvers, de tekencursus voor kinderen in Voorschoten, de dans je fit-lessen voor 60+, en natuurlijk de doorontwikkeling van ons I-lab aanbod.

Zo zullen volgend seizoen leerlingen van Algemene muzikale verkenning een aantal lessen in het I-lab met het muziekprogramma Fruity loops gaan werken. In mei zal de muziekafdeling voor het eerst groepslessen viool gaan verzorgen aan kinderen in de Stevenshof en Zuid-West. In seizoen 2018-2019 zal de muziekschool het aanbod groepslessen op instrumenten stap voor stap uitbreiden.

Van 1 juni tot en met 8 juli presenteert de afdeling L&C zich met een veelheid aan presentaties en concerten. Maar daarna is het nog niet gedaan: in onze locatie Voorschoten vindt nog van 16 t/m 20 juli een zomersnuffelweek plaats voor kinderen van 8-14 jaar oud met pottendraaien, schilderen, tekenen en meer. Last but not least zijn er plannen om met dans- en/of theaterleerlingen samen met het Jeugd Symfonie Orkest deel te nemen aan een internationaal jeugdfestival in Aberdeen in juli 2019.

Met ingang van lesseizoen 2018-2019 worden de prijzen van de taalcursussen met 10% verhoogd, de overige les- en cursusprijzen worden verhoogd met 2% tot 21 jaar en 4% voor 21 jaar en ouder.

Wie: Ita de Hes
Status: Lopend