Cursussen

NIEUW! Muziekproductie voor beginners: Fruity Loops op Mac en pc

Na het aanleren van een aantal basistechnieken van Fruity Loops gaan we snel aan de gang met het eerste muziekstuk. In de loop van de cursus besteden we aandacht aan de opzet van meerdere muziekstukken. Hierbij maken we gebruik van een bij elkaar passende akkoorden (four chord songs). Er komen verschillende muziekstijlen aan bod (House, Blues, Pop) en alle muziek die je in de cursus maakt kun je op je USB-stick opslaan om tussen de lessen door nog eens naar te luisteren. Met deze akkoorden en je eigen creativiteit kun je aan de slag om je eerste hit te produceren!

Wil je uitproberen of muziek maken met een computer iets voor je is? Bespeel je een instrument en wil je je mogelijkheden op muziekgebied uitbreiden? Dan is deze cursus Fruity Loops een goede stap in de richting van een muzikale toekomst! 

Fruity Loops Studio is al 20 jaar HET instappakket om op je laptop of computer je eigen muziek te maken. Alles wat je nodig hebt op het gebied van midi, samples, mixen en effecten is compact samengebracht en kan bediend en bespeeld worden via het toetsenbord of de muis van de computer.

Voor iedereen vanaf 8 jaar
Let op: Neem je eigen USB-stick mee!

Docent: Wouter de Voos
Locatie: Bibliotheek Nieuwstraat, Digilokaal/iLab
Data: Zaterdag 3 november t/m 22 december
Tijd:  15.30 tot 16.30 uur
Aantal lessen: 8
Cursusprijs:  € 120,00  (< 21 jaar)

Ja! Ik schrijf me in voor deze cursus (download inschrijfformulier)

Graag het formulier volledig invullen, opslaan op de eigen computer en vervolgens als attachment mailen aan: cursusadministratie@bplusc.nl

Ontwerp je eigen game

i-Lab: ontwerp je eigen game

Beginners 1
In deze cursus werk je aan verschillende onderdelen van gamedesign. Zo begin je op de computer aan de spelregels en de game. In de tweede les zet je de computer opzij en werkt aan de vormgeving en maak je je eigen avatar van klei. Met behulp van een groen scherm en een camera kopieer je alle onderdelen naar je spel. Tot slot maak je de gamegeluiden met een echte DJ. Voeg alle elementen samen en gamen maar!

Deze cursus vol creativiteit en technologie is voor beginnende gamemakers. Je hoeft dus nog geen ervaring te hebben met het maken van games of programmeren.

Heb je de eerste cursus afgerond, dan verdiep je je in Beginners 2 nog verder in het maken van games met het programma GameMaker.

Voor wie: 9 t/m 14 jaar
Start in: september en november 2018
Kosten: € 99,- (5 lessen)

>> Inschrijven Beginners 1
>> Inschrijven Beginners 2


 

Programma

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!