Start nieuw cursusseizoen in Leiden

Aanbod partners

Jeugdtheaterschool

Open Dag op zaterdag 16 september 

Het programma ziet er als volgt uit:
Cursus Musical : 15.00 - 16.30 uur
Cursus Toneel 8+: 16.30 - 17.00 uur
Cursus Toneel 4-7 jaar: 17.00 - 17.30 uur

K’dans

Op vertoon van de nieuwsbrief: Alle K'dans-lessen tussen 28 augustus t/m 13 oktober: 2 voor de prijs van 1! Oftewel 50% korting op het lesgeld! Alle danslessen worden gegeven in de gymzaal van de Lorentzschool. Voor meer informatie kijk op de website www.k-dans.net.

BplusC

BplusC viert de start van het nieuwe cursusjaar met twee weken gratis proeflessen van 28 augustus – 9 september.
Heb jij al kennis gemaakt met het instrument de pbone (mini trombone)? Of houd je van dansen en kies je hiphop? Ook kun je tekenen en schilderen uitproberen in het kinderatelier. Voor de kleintjes is er kleuterdans, -muziek en –toneel. Bekijk de agenda en volg gratis een eerste les!

Jeugdtheaterhuis

Bij het Jeugdtheaterhuis kun je meedoen met toneel-of musicalklassen voor iedereen van 4 t/m 12 jaar. Je mag fantaseren, verhalen bedenken of de sterren van de hemel zingen en dansen! Je maakt nieuwe vrienden en boven alles maak je heel veel plezier! Doe mee met de gratis Open Lessen op woensdag 20 september in de Stadsgehoorzaal. Meer info: www.jeugdtheaterhuis.nl.

Leids Danscentrum

Leer leuke dansjes op muziek van foxtrot tot K3. In de cursus leer je 3-4 dansen om aan het einde in af te dansen met een echt diploma. Vanaf 5 jaar. September 2017 starten de nieuwe cursussen. www.leids-danscentrum.nl.