de Week van de Bibliotheek Leiderdorp

Hoe kan ik meedenken?
Resultaten van het meedenken

Denk mee met BplusC!

Wat een geweldige week!

Afgelopen week vond in de bibliotheek van BplusC de Week van de Bibliotheek plaats. Doel was zo veel mogelijk inwoners van Leiderdorp mee te laten denken over hoe zij hun bibliotheek in de toekomst zien. De opbrengst van de Week mag er wezen! Met in totaal 2049 bezoekers, ruim 400 ideeën, 670 handtekeningen en 29 activiteiten in 4 dagen heeft Leiderdorp samen met BplusC laten zien hoe betrokken ze zijn bij de bibliotheek! Veel gehoorde opmerkingen waren o.a. de bibliotheek moet blijven, geen bezuiniging en meer samenwerking met scholen en (culturele) partners

Week van de Bibliotheek van BplusC in Leiderdorp

BplusC en de gemeente Leiderdorp willen graag met inwoners 'hardop nadenken' over hoe de bibliotheek van BplusC er in Leiderdorp uit zou kunnen zien in 2020.

Iedereen wordt van woensdag 9 tot en met zaterdag 12 november van harte uitgenodigd om mee te denken tijdens De Week van de Bibliotheek in Leiderdorp. De bibliotheek in de Sterrentuin is deze dagen dé plek waar men hiervoor tijdens openingstijden terecht kan. Het wordt een week vol met extra activiteiten, met de opening op woensdagmiddag en eindigend met optredens van diverse koren in de bibliotheek op zaterdag.

Filmpjes

Luister hier naar een fragment uit Morten van Anna Levander, voorgelezen door Dominique van der Heyde in de bibliotheek in Leiderdorp afgelopen vrijdag in het kader van Nederland Leest én de Week van de Bibliotheek.

Benieuwd hoe het afloopt? Tot eind van de maand kun je dit boek gratis afhalen in een van de bibliotheeklocaties van BplusC.
Leiderdorp kan meedenken over toekomst Bibliotheek

Social media