Leslocatie Wassenaar

BplusC Muziekschool

Tussen de sportvelden van voetbalvereniging Blauw-Zwart en hockeyvereniging de Kieviten vind je de Muziekschool van BplusC. Onze docenten heten je graag welkom voor een proefles.

locatie Wassenaar
Dr. Mansveltkade 9b
2242 TZ Wassenaar

Schitteren op de saxofoon

Of je nu altijd al hebt willen leren drummen, gitaar spelen of schitteren op de saxofoon, je kunt het leren op onze muziekschool in Wassenaar. Er is ook een leuke combinatiecursus Gitaar plus Basgitaar, waarin je wegwijs wordt gemaakt op beide instrumenten. Zo kun je ontdekken of je meer een gitarist bent, die graag op de voorgrond treedt om een mooie
solo weg te geven, of liever als bassist de hele band wilt ondersteunen. Ook de ‘klassiekere’ instrumenten bieden we aan in Wassenaar: blokfluit, cello, (kerk)orgel, piano en toetsen. De fijne kneepjes van de Argentijnse tango leer je in een speciale cursus Tangoviool.

Favoriete instrument
Kinderen kunnen op een leuke, speelse manier kennismaken met muziek en hun favoriete instrument ontdekken in de basiscursussen Spelen met muziek (4-5 jaar), Ontdek muziek (6-7 jaar) en Muzikale verkenning (7+). Er zijn ook speciale beginnersgroepjes Blokfluit voor kinderen vanaf 5 jaar.