Gitaar plus Basgitaar

Locatie
diverse locaties
Startdatum
Starten is het gehele jaar mogelijk
Dag
diverse lesdagen
Tijd
in onderling overleg
Aantal lessen
Jaarcursus
Prijs
Tarieven Muziek
Code
108.641.901
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

 • Frank

  Koorneef, Frank

  De elektrische gitaar bespeel ik al sinds mijn veertiende. Nadat ik afstudeerde aan het Rotterdams Conservatorium speelde ik, als vaste kracht en soms als invaller, gitaar in diverse bands. Ik heb veel verschillende muziekstijlen gespeeld. Bij BplusC geef ik elektrische gitaarles en bandcoaching.
 • Josuah

  Boetius, Josuah

 • Max

  van Zutphen, Max

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Gitaar plus Basgitaar.

Basgitaar en elektrisch gitaar lijken qua uiterlijk misschien veel op elkaar, de functies van beide instrumenten in een band zijn eigenlijk nauwelijks met elkaar te vergelijken. Als gitarist sta je vaak op de voorgrond en speel je bijvoorbeeld solo's of melodielijnen die iedereen kent en kan meezingen. Als bassist ondersteun je vooral melodie-instrumenten zoals gitaar en sta je juist wat meer op de achtergrond, maar ben je evengoed onmisbaar voor het totaalgeluid van de band.

In deze cursus word je wegwijs gemaakt op beide instrumenten en ga je ontdekken of je een echte gitarist, een echte bassist of misschien juist een unieke mix van beide bent. Gedurende het seizoen heb je iedere week les: de ene week gitaarles van een gitaardocent, de andere week basgitaarles van een basgitaardocent. Aan het einde van de lessen zul je voor jezelf goed in kaart gebracht hebben welk instrument jouw voorkeur heeft en ben je er misschien wel helemaal klaar voor om mee te draaien in één van de popschoolbands van BplusC.

Lesdagen:
Basgitaar: dinsdag
Gitaar: op werkdagen

Leslocatie:
Basgitaar : Muziekhuis
Gitaar: Muziekhuis, Rapenburg, Regenboog, Pauluskerk, Wassenaar

Lesvorm: E

Zodra u zich heeft ingeschreven, zal BplusC een docent conform uw wensen over dag, locatie en lesinhoud zoeken en u hierover binnen een week informeren. Aansluitend zal de docent contact met u hebben om de lesafspraken te maken.