Technisch oefenen op de accordeon

Locatie
Rapenburg, Leiden
Startdatum
Starten is het gehele jaar mogelijk
Dag
Maandag
Tijd
20:00 tot 20:45
Aantal lessen
5
Prijs excl. btw
€ 48,76
Prijs incl. btw
€ 59
Code
109.630.035
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Jeannette

    van der Kruijff, Jeannette

    Sinds 1983 ben ik verbonden aan BplusC als accordeondocent. Ik geef niet alleen les aan individuele leerlingen, maar ook aan drie ensembles. Bij muziekuitgeverij Muziek Centrum Nederland werk ik als muziekredacteur. Daarnaast werk ik ook als freelance vertaalster Engels.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Technisch oefenen op de accordeon.

Bij muziek maken in het algemeen en accordeon spelen in het bijzonder komt meer kijken dan alleen de noten van de melodie. Een aantal technische vaardigheden is van groot belang om beter, gemakkelijker en met meer resultaat te kunnen spelen. BplusC biedt de mogelijkheid om in groepsverband tijdens tien bijeenkomsten dergelijke technische onderdelen (zoals bijvoorbeeld tertsbassen, toonladders, drieklanken, balgvoering) onder de loep te nemen. Per bijeenkomst zal een onderdeel centraal staan, en zo ontstaat een goede mogelijkheid om al spelend meer inzicht in zowel het instrument als in muziek te ontwikkelen.

Aantal lessen: 5

Dit is een inschrijflijst. Als er voldoende deelnemers zijn ( 5 deelnemers), gaat deze cursus door.
Zodra u zich heeft ingeschreven, zal BplusC een docent conform uw wensen over dag, locatie en lesinhoud zoeken en u hierover binnen een week informeren. Aansluitend zal de docent contact met u hebben om de lesafspraken te maken.