Spaans 2

Aantal lessen
28
Prijs excl. btw
€ 325
Prijs incl. btw
€ 325

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Spaans 2

Onze docenten

  • Margriet

    Smit, Margriet

    Margriet is docent en tolk/ vertaalster. Ze heeft Spaanse taal-en letterkunde gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Ze heeft zowel de master Geschiedenis der Internationale Betrekkingen als de Docentenopleiding Spaans voltooid. Ze heeft jarenlang gestudeerd en gewerkt in Spanje. Tevens heeft ze de opleiding Docent Nederlands als Tweede Taal gevolgd.
  • Gloria

    Schwering, Gloria

    Gloria Schwering-Pérez is afgestudeerd in Pedagogie en Engels aan de Universidad de Santiago de Chile. In Nederland heeft zij zich gericht op het les geven van Spaans, haar moedertaal. Zij is verbonden bij BplusC sinds 1989.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Spaans 2.

In het tweede niveau (A1) ga je vooral bezig met een stukje verdieping. Dit is een ideale cursus om de kennis die je al bezit op te frissen. Je maakt een begin met de voltooide tijd en met de toekomende tijd. Je leert een eenvoudig gesprek voeren met een Spaanstalige ook via de telefoon en je kunt je in alledaagse situaties redden. Je bent aan het eind van deze cursus in staat afspraken te maken of een eenvoudig telefoongesprek te voeren. Deze cursus is geschikt voor mensen die al enige kennis van het Spaans hebben opgedaan elders of die de cursus Spaans 1 afgerond hebben. Bij deze cursus moet je rekening houden met minimaal anderhalf uur per week aan huiswerk. Lesmateriaal pas aanschaffen als de cursus definitief doorgaat. Na deze cursus volgen nog meer vervolgcursussen. Cursusboeken: Niet bij de prijs inbegrepen: Caminos Nieuw 1, ISBN: 9789054515807, Prijs 37,00 en Caminos Nieuw Werkboek, ISBN 9789462931756, Prijs 35,00. Te verkrijgen via: www.intertaal.nl (uitgeverij) of de plaatselijke boekhandel.