Spaans 1

Aantal lessen
Jaarcursus
Prijs excl. btw
€ 294
Prijs incl. btw
€ 294

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Spaans 1

Onze docenten

 • Margriet

  Smit, Margriet

  Margriet is docent en tolk/ vertaalster. Ze heeft Spaanse taal-en letterkunde gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Ze heeft zowel de master Geschiedenis der Internationale Betrekkingen als de Docentenopleiding Spaans gevolgd. Ze heeft jarenlang gestudeerd en gewerkt in Spanje.
 • Lilian

  Wilkens, Lilian

  Na mijn middelbareschooltijd in Alicante, Spanje, ben ik in Leiden Spaanse taal- en letterkunde gaan studeren. Als near- native speaker geef ik alweer mijn halve leven Spaanse les, aan voornamelijk volwassenen. ¡Venga a mi clase!
 • Gloria

  Schwering, Gloria

  Gloria Schwering-Pérez is afgestudeerd in Pedagogie en Engels aan de Universidad de Santiago de Chile. In Nederland heeft zij zich gericht op het les geven van Spaans, haar moedertaal. Zij is verbonden bij BplusC sinds 1989.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Spaans 1.

In Spaans 1 en Spaans 2 wordt gebruik gemaakt van Caminos 1, een communicatieve methode waarmee u op een systematische en ontspannen manier de taal leert. Luisteren en spreken staan hierbij op de voorgrond. Met Caminos 1 wordt in ongeveer 90 lesuren niveau A1 van het Europees Referentiekader bereikt. De cursist kan voldoende kennis opdoen om zich in alledaagse situaties in het Spaans te redden.

Van de deelnemers wordt verwacht dat zij minimaal 2 uur per week aan huiswerk besteden. Van de cursisten van de intensieve cursussen wordt verwacht dat zij ongeveer 4 uur per week aan huiswerk besteden. De cursussen worden vanuit het Nederlands gegeven.

Lesmateriaal (eerste les meenemen): ISBN 9789054515807 Caminos 1 nieuw tekstboek, ISBN 9789054515821 werkboek en cd.