Spaans 1

Aantal lessen
28
Prijs excl. btw
€ 325
Prijs incl. btw
€ 325

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Spaans 1

Onze docenten

  • Gloria

    Schwering, Gloria

    Gloria Schwering-Pérez is afgestudeerd in Pedagogie en Engels aan de Universidad de Santiago de Chile. In Nederland heeft zij zich gericht op het les geven van Spaans, haar moedertaal. Zij is verbonden bij BplusC sinds 1989.
  • Margriet

    Smit, Margriet

    Margriet is docent en tolk/ vertaalster. Ze heeft Spaanse taal-en letterkunde gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Ze heeft zowel de master Geschiedenis der Internationale Betrekkingen als de Docentenopleiding Spaans voltooid. Ze heeft jarenlang gestudeerd en gewerkt in Spanje. Tevens heeft ze de opleiding Docent Nederlands als Tweede Taal gevolgd.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Spaans 1.

Spaans is een van de grootste talen ter wereld en wordt vaak de tweede wereldtaal genoemd! Een taal die in 19 landen van Latijns-Amerika wordt gesproken maar ook steeds meer in de Verenigde Staten. Ook in Noord Afrika kun je in een aantal landen met Spaans terecht, in Azië in de Filipijnen en natuurlijk in Europa in Spanje zelf. Het is een Latijnse taal hetgeen wil zeggen dat het grammaticaal lijkt op talen zoals Frans, Italiaans en Portugees.

Tijdens de cursus komt, behalve het leren van de taal, ook de vergroting van de kennis van de Spaanstalige wereld aan bod. Een aantal gebruiken en natuurlijk de culturele aspecten van Spanje en Latijns Amerika worden behandeld. Je moet rekenen op minimaal anderhalf uur huiswerk per week.

In het eerste niveau (A1) gaat het er vooral om hoe je je redzaam kunnen maken in bepaalde situaties. Je leert iets te bestellen in een restaurant, het maken van een kennismakingsgesprek, het vragen van de weg, de getallen, kleuren, meest voorkomende werkwoorden etc. Alle vaardigheden komen aan bod; luister, lees, spreek - en schrijfvaardigheid. De nadruk ligt op de spreekvaardigheid in alledaagse gesprekken.

Ga je regelmatig naar Spanje of heb je plannen om naar Latijns- Amerika te gaan of vind je het gewoon leuk om een taal te leren? Kom bij BplusC een cursus Spaans volgen!! Na deze cursus kan je doorgaan met vervolgcursussen Spaans.

Lesmateriaal pas aanschaffen als de cursus definitief doorgaat.Cursusboeken: Niet bij de prijs inbegrepen: Aula Internacional 1, Curso de español, Nueva edición, ISBN: 978-94-6325-0009 Prijs:28,40 en Aula Internacional 1, Nueva edición, Werkboek voor grammatica en woordenschat ISBN:978-94-6325-0078, Prijs: 12.90. Te verkrijgen via: www.libris.nl of www.bol.com, of via de uitgeverij: www.talenland.nl, of de plaatselijke boekhandel.

Wij adviseren je om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat je van ons bericht hebt ontvangen dat je cursus doorgaat.

Cursussen

Spaans 1

Locatie
Het Leidse Volkshuis
Startdatum
Dinsdag, 25 september 2018
Tijd
09:30 tot 11:00
Einddatum
14 mei 2019
Prijs excl. btw
€ 325
Onze docenten
Schwering, Gloria
Inschrijven

Spaans 1

Locatie
Oude Vest
Startdatum
Maandag, 17 september 2018
Tijd
19:00 tot 20:30
Einddatum
13 mei 2019
Prijs excl. btw
€ 325
Onze docenten
Smit, Margriet
Inschrijven