Zang Pop en Jazz Opstap

Locatie
diverse locaties
Startdatum
Starten is het gehele jaar mogelijk
Dag
diverse lesdagen
Tijd
in onderling overleg
Aantal lessen
5
Prijs
Tarieven Muziek
Code
108.665.139
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Zang Pop en Jazz Opstap

Onze docenten

 • Joia

  Rath, Joia

  Joia is een bevlogen zangeres, songwriter en performer. In haar lessen werk je aan je zangtechniek, maar ook aan het verbeteren van je muzikaliteit, performance en creativiteit binnen het zingen. Zingen met veel plezier staat voorop en Joia is een enthousiaste en betrokken zangdocent voor jong en oud. Kom op les, en ontdek (weer) hoe leuk het is om te zingen! Joia studeerde af met een 9 aan Codarts, schitterde in Paradiso als finalist van de Grote Prijs van Nederland 2016, en bracht onlangs haar met vijf sterren gewaardeerde debuut-album ‘Living It Now’ uit.
 • Vivian

  Wesselingh, Vivian

  Met heel veel plezier geef ik les aan het Popkoor (6 t/m 11 jaar), zanglessen in kleine groepen en individuele zanglessen. We besteden aandacht aan zangtechniek volgens de CVT methode, songwriting, performance & tekstinterpretatie. Naast mijn werkzaamheden als docent en coördinator voor BplusC ben ik werkzaam als trainer voor ZangExpress en sta ik op het podium met ‘Mama’s aan de Poort’.
 • Sarah

  Laure, Sarah

  In 2016 ben ik afgestudeerd aan het conservatorium in Utrecht met als hoofdvak zang en als bijvak piano. Op dit moment ben ik bezig met mijn master Creative Production aan Codarts. In de lessen besteed ik aandacht aan zangtechniek, songwriting, groove en interpretatie.
 • Daniëlle

  Mulder, Daniëlle

  Na mijn studie zang lichte muziek aan het Rotterdams Conservatorium heb ik met mijn toenmalige band verschillende cd’s uitgebracht en optredens verzorgd. Vanaf 1996 werk ik als backing vocal bij o.a. René Froger en de Toppers. Ik werk nu drie jaar als zangdocent en coach.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Zang Pop en Jazz Opstap.

Heeft u eigenlijk altijd al willen zingen en misschien nooit de tijd of de gelegenheid gehad? Bent u toch nieuwsgierig en niet bang om iets nieuws te leren? Aarzel niet langer en schrijf u in!

U kunt het hele jaar door starten met de opstapcursus.

Lesduur 30 minuten
Aantal bijeenkomsten : 5 aaneengesloten individuele lessen
Lesvorm N

Zodra u zich heeft ingeschreven, zal BplusC een docent conform uw wensen over dag, locatie en lesinhoud zoeken en u hierover binnen een week informeren. Aansluitend zal de docent contact met u hebben om de lesafspraken te maken.