Akoestisch gitaar Opstap

Locatie
diverse locaties
Startdatum
Starten is het gehele jaar mogelijk
Dag
diverse lesdagen
Tijd
in onderling overleg
Aantal lessen
Jaarcursus
Prijs
Tarieven Muziek
Code
108.665.133
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Akoestisch gitaar Opstap

Onze docenten

 • Josuah

  Boetius, Josuah

 • Frank

  Koorneef, Frank

  De elektrische gitaar bespeel ik al sinds mijn veertiende. Nadat ik afstudeerde aan het Rotterdams Conservatorium speelde ik, als vaste kracht en soms als invaller, gitaar in diverse bands. Ik heb veel verschillende muziekstijlen gespeeld. Bij BplusC geef ik elektrische gitaarles en bandcoaching.
 • Wilco

  van Wee, Wilco

  Aan de conservatoria van Rotterdam, Amsterdam en Parijs heb ik gitaar gestudeerd. Ik treed regelmatig op als solist en in ensembles. Veel muziek arrangeer ik zelf voor de gitaar. Bij BplusC geef ik les in klassiek, elektrisch en flamenco gitaar. Daarnaast ben ik actief als bandcoach en ensembleleider
 • Dieke

  de Jong, Dieke

  In de gitaarlessen is mijn belangrijkste doel belemmeringen tussen speler en de muziek weg te nemen. Ieder mens is anders. Ik ga uit van de persoon die naast mij zit en probeer de juiste snaar te raken bij de manier van aanpak, en de keuze van materiaal en muziek.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Akoestisch gitaar Opstap.

Heeft u eigenlijk altijd al akoestische gitaar willen spelen en misschien nooit de tijd of de gelegenheid gehad? Bent u toch nieuwsgierig en niet bang om iets nieuws te leren? Aarzel niet langer en schrijf u in!

U kunt het hele jaar door starten met de opstapcursus.

De prijs is exclusief instrument. Heeft u geen instrument? U kunt bij ons voor 5 weken een instrument huren indien beschikbaar. Kijk hier voor beschikbaarheid en prijzen op jaarbasis. De huurprijzen worden naar rato gerekend.


Lesduur 30 minuten
Aantal bijeenkomsten : 5 aaneengesloten individuele lessen
Lesvorm N

Kijk hier voor meer informatie over akoestische gitaar.

Zodra u zich heeft ingeschreven, zal BplusC een docent conform uw wensen over dag, locatie en lesinhoud zoeken en u hierover binnen een week informeren. Aansluitend zal de docent contact met u hebben om de lesafspraken te maken.