Cello Opstap

Locatie
diverse locaties
Startdatum
Starten is het gehele jaar mogelijk
Dag
diverse lesdagen
Tijd
in onderling overleg
Aantal lessen
5
Prijs
Tarieven Muziek
Code
108.665.125
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Cello Opstap

Onze docenten

 • Livia

  Vliegen, Livia

  Ik heb cello en barokcello gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Sinds 1992 ben ik werkzaam als docent bij deze instelling. Als uitvoerend musicus ben ik met name werkzaam op het gebied van kamermuziek van verschillende genres.
 • Eline

  Toebes, Eline

 • Anke

  Wouters, Anke

  Ik ben in 2007 geslaagd voor het diploma uitvoerend musicus en sloot de vakken muziekpedagogie en -methodiek cum laude af. Daarbij werd ik genomineerd voor de Koen van Slogteren pedagogieprijs. Ik geef al jaren met veel plezier les aan kinderen en volwassenen. Als uitvoerend musicus ben ik actief in verschillende kamermuziekensembles en speel op een cello van Saskia Schouten uit 2005.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Cello Opstap.

Heeft u eigenlijk altijd al cello wiillen spelen en misschien nooit de tijd of de gelegenheid gehad? Bent u toch nieuwsgierig en niet bang om iets nieuws te leren? Aarzel niet langer en schrijf u in!

U kunt het hele jaar door starten met de opstapcursus.

De prijs is exclusief instrument. Heeft u geen instrument? U kunt bij ons voor 5 weken een instrument huren indien beschikbaar. Kijk hier voor beschikbaarheid en prijzen op jaarbasis. De huurprijzen worden naar rato gerekend.

Lesduur 30 minuten
Aantal bijeenkomsten : 5 aaneengesloten individuele lessen
Lesvorm N

Zodra u zich heeft ingeschreven, zal BplusC een docent conform uw wensen over dag, locatie en lesinhoud zoeken en u hierover binnen een week informeren. Aansluitend zal de docent contact met u hebben om de lesafspraken te maken.