Akoestisch gitaar Opfris

Locatie
diverse locaties
Startdatum
Starten is het gehele jaar mogelijk
Dag
diverse lesdagen
Tijd
in onderling overleg
Aantal lessen
5
Prijs
Tarieven Muziek
Code
108.665.033
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Akoestisch gitaar Opfris

Onze docenten

 • Josuah

  Boetius, Josuah

 • Wilco

  van Wee, Wilco

  Aan de conservatoria van Rotterdam, Amsterdam en Parijs heb ik gitaar gestudeerd. Ik treed regelmatig op als solist en in ensembles. Veel muziek arrangeer ik zelf voor de gitaar. Bij BplusC geef ik les in klassiek, elektrisch en flamenco gitaar. Daarnaast ben ik actief als bandcoach en ensembleleider
 • Dieke

  de Jong, Dieke

  In de gitaarlessen is mijn belangrijkste doel belemmeringen tussen speler en de muziek weg te nemen. Ieder mens is anders. Ik ga uit van de persoon die naast mij zit en probeer de juiste snaar te raken bij de manier van aanpak, en de keuze van materiaal en muziek.
 • Frank

  Koorneef, Frank

  De elektrische gitaar bespeel ik al sinds mijn veertiende. Nadat ik afstudeerde aan het Rotterdams Conservatorium speelde ik, als vaste kracht en soms als invaller, gitaar in diverse bands. Ik heb veel verschillende muziekstijlen gespeeld. Bij BplusC geef ik elektrische gitaarles en bandcoaching.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Akoestisch gitaar Opfris.

U speelt al akoestische gitaar, maar u wilt nog wat extra aandacht besteden aan uw spel.Tijdens deze lessen komen verschillende onderwerpen aan bod zoals de speeltechniek, diverse speelstijlen, voordracht en natuurlijk wordt ingegaan op uw specifieke wensen.

U kunt het hele jaar door starten met de opfriscursus.

De prijs is exclusief instrument. Heeft u geen instrument? U kunt bij ons voor 5 weken een instrument huren indien beschikbaar. Kijk hier voor beschikbaarheid en prijzen op jaarbasis. De huurprijzen worden naar rato gerekend.

Lesduur: 30 minuten
Aantal bijeenkomsten: 5 aaneengesloten individuele lessen 
Lesvorm N

Kijk hier voor meer informatie over de gitaar.

Zodra u zich heeft ingeschreven, zal BplusC een docent conform uw wensen over dag, locatie en lesinhoud zoeken en u hierover binnen een week informeren. Aansluitend zal de docent contact met u hebben om de lesafspraken te maken.