Piano Opfris

Locatie
diverse locaties
Startdatum
Starten is het gehele jaar mogelijk
Dag
diverse lesdagen
Tijd
in onderling overleg
Aantal lessen
5
Prijs
Tarieven Muziek
Code
108.665.029
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Piano Opfris

Onze docenten

 • Hetty

  de Vries, Hetty

  De opleiding piano heb ik gevolgd aan het conservatorium in Den Haag. Sinds het behalen van mijn diploma ben ik werkzaam als pianodocent bij BplusC. Naast mijn werk als docent ben ik actief als begeleider van zangers en instrumentalisten.
 • Pieternel

  van der Louw, Pieternel

  Ik kom uit een muzikaal gezin waar muziek maken een belangrijke plaats innam. Ook mijn kinderen zijn inmiddels bevlogen musici geworden. Na het behalen van mijn diploma aan het Utrechts Conservatorium, waar ik bij Edith Lateiner-Grosz en Thom Bollen studeerde, ben ik aan de slag gegaan als docent, eerst in Gorcum en Dongen en daarna in Leiden bij BplusC. Het doorgeven van muziek naar de volgende generatie is mijn belangrijkste drijfveer. Graag wil ik iedereen van 6 tot 93 jaar, ieder op hun eigen niveau, met veel plezier en humor piano leren spelen.
 • Pieter

  van Santen, Pieter

  Ik studeerde piano lichte muziek én klassiek in Zwolle en Den Haag. Als pianist ben ik actief in vele bigbands en combo's en als begeleider van diverse artiesten. Als componist werk ik o.a. voor de cabaretgroep Crème Fraîche en voor de televisie. Als docent ben ik verbonden aan Pier K en BplusC.
 • Peter

  Wenk, Peter

  Aan het Rotterdams Conservatorium ben ik afgestudeerd met als hoofdvak piano lichte muziek en Latin muziek. Al negentien jaar ben ik werkzaam als pianist, pianodocent en bandcoach. In mijn pianolessen besteed ik aandacht aan spelen na gehoor, samenspel en improvisatie.
 • Rijk

  Jansen, Rijk

  Na mijn studie orgel, piano en kerkmuziek ben ik aan de slag gegaan als docent orgel en piano bij BplusC. Ook ben ik actief als cantor-organist en als bestuurder van diverse verenigingen/stichtingen op muzikaal terrein. Nu geef ik ook cursussen over theoretische achtergronden.
 • Anneke

  Jansen, Anneke

  Mijn studie heb ik gevolgd aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Sinds 1988 ben ik werkzaam bij BplusC als docente piano en klavecimbel. Ik geef concerten en ik begeleid koren en ensembles. Ook ben ik cantor-organist van de Kievietkerk in Wassenaar.
 • Wim

  Lourens, Wim

  Als pianist treed ik regelmatig op en arrangeer en componeer ik in modern klassieke stijl, zowel voor de lespraktijk als voor uitgave. Bij BplusC ben ik pianodocent.
 • Marijke

  Rindertsma, Marijke

  Als zevenjarige ben ik begonnen met muzieklessen. Daarna ben ik gaan studeren aan het conservatorium van Den Haag en Rotterdam. Ik begeleid instrumentalisten en ik speel in een trio. Met veel plezier geef ik pianoles aan leerlingen van alle leeftijden en niveaus.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Piano Opfris.

U speelt al piano, maar u wilt nog wat extra aandacht besteden aan uw spel.Tijdens deze lessen komen verschillende onderwerpen aan bod zoals de speeltechniek, diverse speelstijlen, voordracht en natuurlijk wordt ingegaan op uw specifieke wensen.

U kunt het hele jaar door starten met de opfriscursus.

De prijs is exclusief instrument. Heeft u geen instrument? U kunt bij ons voor 5 weken een instrument huren indien beschikbaar. Kijk hier voor beschikbaarheid en prijzen op jaarbasis. De huurprijzen worden naar rato gerekend.

Lesduur 30 minuten
Aantal bijeenkomsten : 5 aaneengesloten individuele lessen
Lesvorm N

Kijk hier voor meer informatie over de piano.

Zodra u zich heeft ingeschreven, zal BplusC een docent conform uw wensen over dag, locatie en lesinhoud zoeken en u hierover binnen een week informeren. Aansluitend zal de docent contact met u hebben om de lesafspraken te maken.