Cello Opfris

Locatie
diverse locaties
Startdatum
Starten is het gehele jaar mogelijk
Dag
diverse lesdagen
Tijd
in onderling overleg
Aantal lessen
5
Prijs
Tarieven Muziek
Code
108.665.025
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Cello Opfris

Onze docenten

 • Eline

  Toebes, Eline

 • Livia

  Vliegen, Livia

  Ik heb cello en barokcello gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Sinds 1992 ben ik werkzaam als docent bij deze instelling. Als uitvoerend musicus ben ik met name werkzaam op het gebied van kamermuziek van verschillende genres.
 • Anke

  Wouters, Anke

  Ik ben in 2007 geslaagd voor het diploma uitvoerend musicus en sloot de vakken muziekpedagogie en -methodiek cum laude af. Daarbij werd ik genomineerd voor de Koen van Slogteren pedagogieprijs. Ik geef al jaren met veel plezier les aan kinderen en volwassenen. Als uitvoerend musicus ben ik actief in verschillende kamermuziekensembles en speel op een cello van Saskia Schouten uit 2005.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Cello Opfris.

U speelt al cello, maar u wilt nog wat extra aandacht besteden aan uw spel.Tijdens deze lessen komen verschillende onderwerpen aan bod zoals de speeltechniek, diverse speelstijlen, voordracht en natuurlijk wordt ingegaan op uw specifieke wensen.

U kunt het hele jaar door starten met de opstartcursus.

De prijs is exclusief instrument. Heeft u geen instrument? U kunt bij ons voor 5 weken een instrument huren indien beschikbaar. Kijk hier voor beschikbaarheid en prijzen op jaarbasis. De huurprijzen worden naar rato gerekend.

Lesduur 30 minuten
Aantal bijeenkomsten : 5 aaneengesloten individuele lessen
Lesvorm N

Zodra u zich heeft ingeschreven, zal BplusC een docent conform uw wensen over dag, locatie en lesinhoud zoeken en u hierover binnen een week informeren. Aansluitend zal de docent contact met u hebben om de lesafspraken te maken.