Viool Opfris

Locatie
diverse locaties
Startdatum
Starten is het gehele jaar mogelijk
Dag
diverse lesdagen
Tijd
in onderling overleg
Aantal lessen
5
Prijs
Tarieven Muziek
Code
108.665.019
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Viool Opfris

Onze docenten

 • Gerrit

  van Putten, Gerrit

 • Stijn

  Schmeddes, Stijn

 • Ingeborg

  Cneut, Ingeborg

 • Anne

  Claas, Anne

  Aan het Koninklijk Conservatorium heb ik viool en muziekpedagogiek gestudeerd, en in 2015 heb ik de Pabo afgerond. Tegenwoordig werk ik als viooldocente bij BplusC en als groepsleerkracht op een basisschool in Wassenaar. Ik breng graag mijn passie voor muziek over op mijn leerlingen. In de vioollessen geef ik regelmatig tips om thuis goed verder te kunnen oefenen.
 • Karin

  Kemper, Karin

  In 1988 studeerde ik af aan het Conservatorium Constantijn Huygens te Zwolle. Vrijwel direct daarna, in 1989, begon ik bij BplusC als docente viool. Ik ben bij verschillende muziekscholen werkzaam geweest. Momenteel speel ik als vast lid met het Leiderdorps Kamer Orkest.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Viool Opfris.

U speelt al viool, maar u wilt nog wat extra aandacht besteden aan uw spel.Tijdens deze lessen komen verschillende onderwerpen aan bod zoals de speeltechniek, diverse speelstijlen, voordracht en natuurlijk wordt ingegaan op uw specifieke wensen.

U kunt het hele jaar door starten met de opfriscursus.

De prijs is exclusief instrument. Heeft u geen instrument? U kunt bij ons voor 5 weken een instrument huren indien beschikbaar. Kijk hier voor beschikbaarheid en prijzen op jaarbasis. De huurprijzen worden naar rato gerekend.

Lesduur 30 minuten
Aantal bijeenkomsten : 5 aaneengesloten individuele lessen
Lesvorm N

Zodra u zich heeft ingeschreven, zal BplusC een docent conform uw wensen over dag, locatie en lesinhoud zoeken en u hierover binnen een week informeren. Aansluitend zal de docent contact met u hebben om de lesafspraken te maken.