Trompet Opfris

Locatie
diverse locaties
Startdatum
Starten is het gehele jaar mogelijk
Dag
diverse lesdagen
Tijd
in onderling overleg
Aantal lessen
5
Prijs
Tarieven Muziek
Code
108.665.013
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Trompet  Opfris

Onze docenten

  • Berkelmans, Sven

  • Erwin

    ter Bogt, Erwin

    Na mijn studie trompet aan de conservatoria van Amsterdam en Den Haag speel ik vast in symfonieorkest Holland Symfonia en de David Kweksilber bigband. Ook speel ik regelmatig in andere orkesten en ensembles. Daarnaast is lesgeven een grote passie van mij. Tevens ben ik werkzaam als dirigent bij blaasorkesten.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Trompet Opfris.

U speelt al trompet, maar u wilt nog wat extra aandacht besteden aan uw spel.Tijdens deze lessen komen verschillende onderwerpen aan bod zoals de speeltechniek, diverse speelstijlen, voordracht en natuurlijk wordt ingegaan op uw specifieke wensen.

U kunt het hele jaar door starten met de opfriscursus.

De prijs is exclusief instrument. Heeft u geen instrument? U kunt bij ons voor 5 weken een instrument huren indien beschikbaar. Kijk hier voor beschikbaarheid en prijzen op jaarbasis. De huurprijzen worden naar rato gerekend.

Lesduur 30 minuten
Aantal bijeenkomsten : 5 aaneengesloten individuele lessen
Lesvorm N

Kijk hier voor meer informatie over de trompet.

Zodra u zich heeft ingeschreven, zal BplusC een docent conform uw wensen over dag, locatie en lesinhoud zoeken en u hierover binnen een week informeren. Aansluitend zal de docent contact met u hebben om de lesafspraken te maken.