Dwarsfluit Opfris

Locatie
diverse locaties
Startdatum
Starten is het gehele jaar mogelijk
Dag
diverse lesdagen
Tijd
in onderling overleg
Aantal lessen
5
Prijs
Tarieven Muziek
Code
108.665.003
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Dwarsfluit Opfris

Onze docenten

 • Marleen

  Everink, Marleen

  Ik heb aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en aan het Fontys Conservatorium in Tilburg gestudeerd. Naast mijn fluitstudie heb ik ook een opleiding tot vakleerkracht gevolgd. Met veel plezier werk ik als dwarsfluitdocent en als docent in het muzikaal basisonderwijs.
 • Corrianne

  Hoekstra, Corrianne

  In 1982 heb ik examen B voor fluit gedaan op het Koninklijke Conservatorium in Den Haag. Intussen heb ik meerder leerlingen aan het conservatorium afgeleverd die ook hun fluitopleiding hebben afgemaakt. Plezier in muziek maken staat bij mij voorop; het tilt een musicus op tot beter spelen. Zelf speel ik (met plezier) in een vast duo met piano, in een trio met cello en piano en speel vaak mee met kleine bezettingen met kamermuziek.
 • Pieter

  de Mast, Pieter

  Aan het Rotterdams Conservatorium en het Berklee College of Music heb ik gestudeerd. Regelmatig treed ik op met eigen formaties (o.a. North Sea Jazz, VPRO-TV) en breng ik cd’s uit. Daarnaast heb ik ook meegewerkt aan theaterproducties, musicals en cd-opnames.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Dwarsfluit Opfris.

U speelt al dwarsfluit, maar u wilt nog wat extra aandacht besteden aan uw spel.Tijdens deze lessen komen verschillende onderwerpen aan bod zoals de speeltechniek, diverse speelstijlen, voordracht en natuurlijk wordt ingegaan op uw specifieke wensen.

U kunt het hele jaar door starten met de opfriscursus.

De prijs is exclusief instrument. Heeft u geen instrument? U kunt bij ons voor 5 weken een instrument huren indien beschikbaar. Kijk hier voor beschikbaarheid en prijzen op jaarbasis. De huurprijzen worden naar rato gerekend.

Lesduur 30 minuten
Aantal bijeenkomsten : 5 aaneengesloten individuele lessen
Lesvorm N

Kijk hier voor meer informatie over de dwarsfluit.

Zodra u zich heeft ingeschreven, zal BplusC een docent conform uw wensen over dag, locatie en lesinhoud zoeken en u hierover binnen een week informeren. Aansluitend zal de docent contact met u hebben om de lesafspraken te maken.