Improvisatie individuele lessen

Locatie
diverse locaties
Startdatum
Starten is het gehele jaar mogelijk
Dag
diverse lesdagen
Tijd
in onderling overleg
Aantal lessen
Jaarcursus
Prijs
Tarieven Muziek
Code
108.652.004
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Pieter

    de Mast, Pieter

    Aan het Rotterdams Conservatorium en het Berklee College of Music heb ik gestudeerd. Regelmatig treed ik op met eigen formaties (o.a. North Sea Jazz, VPRO-TV) en breng ik cd’s uit. Daarnaast heb ik ook meegewerkt aan theaterproducties, musicals en cd-opnames.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Improvisatie individuele lessen.

In deze lessen wordt ingegaan op technieken die een improvisatie boeiend kunnen maken, zowel voor de uitvoerenden als voor de luisteraars. Naast de notenkeuze zijn er vele andere aspecten, zoals frasering, klank en interactie, die aan bod komen. Wanneer, wat, hoeveel en hoe improviseer je ? Door bewust met deze keuzes om te gaan leer je uiteindelijk om vrijer muziek maken.

Niveau: geschikt voor alle niveaus en alle muziekstijlen (ook klassieke muziek); een redelijke technische beheersing van het instrument is gewenst.

Inschrijving: per heden (tijdens het hele cursusjaar is instroom mogelijk, lestijden op afspraak).

Lesvorm: E, F, G en H

Zodra u zich heeft ingeschreven, zal BplusC een docent conform uw wensen over dag, locatie en lesinhoud zoeken en u hierover binnen een week informeren. Aansluitend zal de docent contact met u hebben om de lesafspraken te maken.