Piano plus Zang

Locatie
diverse locaties
Startdatum
Starten is het gehele jaar mogelijk
Dag
diverse lesdagen
Tijd
in onderling overleg
Aantal lessen
Jaarcursus
Prijs
Tarieven Muziek
Code
108.641.900
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Piano plus Zang

Onze docenten

 • Vivian

  Wesselingh, Vivian

  Met heel veel plezier geef ik les aan het Popkoor (6 t/m 11 jaar), zanglessen in kleine groepen en individuele zanglessen. We besteden aandacht aan zangtechniek volgens de CVT methode, songwriting, performance & tekstinterpretatie. Naast mijn werkzaamheden als docent en coördinator voor BplusC ben ik werkzaam als trainer voor ZangExpress en sta ik op het podium met ‘Mama’s aan de Poort’.
 • Pieter

  van Santen, Pieter

  Ik studeerde piano lichte muziek én klassiek in Zwolle en Den Haag. Als pianist ben ik actief in vele bigbands en combo's en als begeleider van diverse artiesten. Als componist werk ik o.a. voor de cabaretgroep Crème Fraîche en voor de televisie. Als docent ben ik verbonden aan Pier K en BplusC.
 • Wouter

  de Voos, Wouter

  Op 7-jarige leeftijd ben ik begonnen met het volgen van piano- en orgellessen. Tijdens mijn studie en na het behalen van mijn diploma op het conservatorium, werkte ik bij verschillende muziekbedrijven. Mijn interesse ligt bij compositie en muziektheorie.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Piano plus Zang.

Hoe geweldig is het als je jezelf als zangeres of zanger kunt begeleiden aan de piano. Of dat je als pianist(e) leert zingen en zo je eigen repertoire kunt bepalen en leren spelen en zingen. In deze cursus word je wegwijs gemaakt op beide instrumenten en krijg je de ene week piano les van een pop piano docent en de week erop zangles door een pop zangdocente. In de pianoles wordt gezongen en in de zangles wordt gespeeld. Zodat allebei de instrumenten en de bijbehorende skills goed ontwikkeld en geautomatiseerd worden.

Zodra u zich heeft ingeschreven, zal BplusC een docent conform uw wensen over dag, locatie en lesinhoud zoeken en u hierover binnen een week informeren. Aansluitend zal de docent contact met u hebben om de lesafspraken te maken.

Lesvorm E