Zangles in kleine groepen

Locatie
diverse locaties
Startdatum
Starten is het gehele jaar mogelijk
Dag
diverse lesdagen
Tijd
in onderling overleg
Aantal lessen
Jaarcursus
Prijs
Tarieven Muziek
Code
108.641.801
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Vivian

    Wesselingh, Vivian

    Met heel veel plezier geef ik les aan het Popkoor (6 t/m 11 jaar), zanglessen in kleine groepen en individuele zanglessen. We besteden aandacht aan zangtechniek volgens de CVT methode, songwriting, performance & tekstinterpretatie. Naast mijn werkzaamheden als docent en coördinator voor BplusC ben ik werkzaam als trainer voor ZangExpress en sta ik op het podium met ‘Mama’s aan de Poort’.
  • Daniëlle

    Mulder, Daniëlle

    Na mijn studie zang lichte muziek aan het Rotterdams Conservatorium heb ik met mijn toenmalige band verschillende cd’s uitgebracht en optredens verzorgd. Vanaf 1996 werk ik als backing vocal bij o.a. René Froger en de Toppers. Ik werk nu drie jaar als zangdocent en coach.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Zangles in kleine groepen.

zangles voor alle leeftijden, popmuziek

Als je voor zangles in een kleine groep kiest, heb je les met minimaal vier leerlingen van, zoveel mogelijk, jouw leeftijd. Je kunt je dus samen met je vriendinnen en vrienden inschrijven. De lessen duren een uur, er wordt gewerkt aan samenzang, solozang met backing vocals en microfoontechniek. Ook is er de mogelijkheid om mee zingen in een band van de Popschool.


Samenspel mogelijkheden
Really big band
blues- en popband
popband


Dag: Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag
Locatie: Muziekhuis, Leiden en Het Leidse Volkshuis, Leiden
Lesvorm : C

Zodra u zich heeft ingeschreven, zal BplusC een docent conform uw wensen over dag, locatie en lesinhoud zoeken en u hierover binnen een week informeren. Aansluitend zal de docent contact met u hebben om de lesafspraken te maken.