Piano

Locatie
diverse locaties
Startdatum
Starten is het gehele jaar mogelijk
Dag
diverse lesdagen
Tijd
in onderling overleg
Aantal lessen
Jaarcursus
Prijs
Tarieven Muziek
Code
108.633.001
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Piano

Onze docenten

 • Hetty

  de Vries, Hetty

  De opleiding piano heb ik gevolgd aan het conservatorium in Den Haag. Sinds het behalen van mijn diploma ben ik werkzaam als pianodocent bij BplusC. Naast mijn werk als docent ben ik actief als begeleider van zangers en instrumentalisten.
 • Anneke

  Jansen, Anneke

  Mijn studie heb ik gevolgd aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Sinds 1988 ben ik werkzaam bij BplusC als docente piano en klavecimbel. Ik geef concerten en ik begeleid koren en ensembles. Ook ben ik cantor-organist van de Kievietkerk in Wassenaar.
 • Wim

  Lourens, Wim

  Als pianist treed ik regelmatig op en arrangeer en componeer ik in modern klassieke stijl, zowel voor de lespraktijk als voor uitgave. Bij BplusC ben ik pianodocent.
 • Pieternel

  van der Louw, Pieternel

  Ik kom uit een muzikaal gezin waar muziek maken een belangrijke plaats innam. Ook mijn kinderen zijn inmiddels bevlogen musici geworden. Na het behalen van mijn diploma aan het Utrechts Conservatorium, waar ik bij Edith Lateiner-Grosz en Thom Bollen studeerde, ben ik aan de slag gegaan als docent, eerst in Gorcum en Dongen en daarna in Leiden bij BplusC. Het doorgeven van muziek naar de volgende generatie is mijn belangrijkste drijfveer. Graag wil ik iedereen van 6 tot 93 jaar, ieder op hun eigen niveau, met veel plezier en humor piano leren spelen.
 • Marijke

  Rindertsma, Marijke

  Als zevenjarige ben ik begonnen met muzieklessen. Daarna ben ik gaan studeren aan het conservatorium van Den Haag en Rotterdam. Ik begeleid instrumentalisten en ik speel in een trio. Met veel plezier geef ik pianoles aan leerlingen van alle leeftijden en niveaus.
 • Rijk

  Jansen, Rijk

  Na mijn studie orgel, piano en kerkmuziek ben ik aan de slag gegaan als docent orgel en piano bij BplusC. Ook ben ik actief als cantor-organist en als bestuurder van diverse verenigingen/stichtingen op muzikaal terrein. Nu geef ik ook cursussen over theoretische achtergronden.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Piano.

Probeer dit instrument vrijblijvend uit. Meld je aan voor een gratis proefles via proefles@BplusC.nl.

pianoles voor kinderen, jongeren en volwassenen

Samenspel mogelijkheden

begeleidingsklas
Kinderorkest (Jeugd Symfonieorkest Rijnstreek)
Juniorenorkest (Jeugd Symfonieorkest Rijnstreek)
Symfonieorkest (Jeugd Symfonieorkest Rijnstreek)
tango-ensemble


Locaties: Rapenburg, Bibliotheek Merenwijk, Oegstgeest, Voorschoten, Wassenaar
Lesvorm: D, E, F, G of H

Zodra u zich heeft ingeschreven, zal BplusC een docent conform uw wensen over dag, locatie en lesinhoud zoeken en u hierover binnen een week informeren. Aansluitend zal de docent contact met u hebben om de lesafspraken te maken.