Dodelijke dino´s, terror-tijgers en pluizige puppy´s

Locatie
Wagnerlaan, Voorschoten
Startdatum
09 februari 2019
Dag
Zaterdag
Tijd
10:00 tot 12:00
Einddatum
16 maart 2019
Aantal lessen
5
Prijs excl. btw
€ 99
Prijs incl. btw
€ 99
Code
111.205.005
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Dodelijke dino´s, terror-tijgers en pluizige puppy´s

Onze docenten

  • Kolthof, Luuk

    Tekenen doe ik al zolang ik me kan herinneren, schilderen doe ik sinds mijn vijftiende. Dieren hebben altijd een prominente plek in mijn werk ingenomen. Als autodidact heb ik mijzelf geleerd goed te kijken, te begrijpen wat ik zie en hoe je dit op het platte vlak kunt weergeven. Daar gaan mijn lessen ook over. Verder ben ik pedagoog en geef ik les in het basisonderwijs.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Dodelijke dino´s, terror-tijgers en pluizige puppy´s.

Of je nu tijgers, haaien of adelaars, tyrannosaurussen, triceratopsen of stegosaurussen of puppys, kittens of kuikentjes wilt tekenen, in deze cursus leer je hoe je ze zo mooi, schattig, eng of cool mogelijk kunt maken. Een lieve t-rex of een doodeng konijntje, alles mag. Je leert allerlei trucjes om je tekening meer kracht te geven. In elke les leer je een steeds een nieuwe techniek om je tekening steeds mooier te maken. In de laatste les komt alles samen en maak je een tekening van je favoriete dier waar je trots op kunt zijn.

 

We tekenen met potlood en inkt. Op het laatst voegen we een klein beetje kleur toe voor een ‘knal’ effect. Je hoeft niet supergoed te kunnen tekenen, als je er maar plezier in hebt.