Nederlands 5

Locatie
Het Leidse Volkshuis
Startdatum
06 februari 2019
Dag
Woensdag
Tijd
19:00 tot 22:00
Einddatum
29 mei 2019
Aantal lessen
14
Prijs excl. btw
€ 325
Prijs incl. btw
€ 325
Code
111.715.052
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Ron

    Favier, Ron

    Na mijn studie Nederlandse taal- en letterkunde aan de Leidse universiteit ben ik nu ruim 25 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik hou van de manier van lesgeven bij BplusC: kleine groepen, hoog niveau. Ik vind het leuk en nuttig om buitenlanders op een ontspannen wijze iets van onze mooie taal bij te brengen.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Nederlands 5.

Nederlands 5 / Dutch 5

Niveau B1.2-B2.1

Toelatingseisen

Voor het volgen van deze cursus is kennis van (de beginselen van) de grammatica van je eigen taal en/of de grammatica van het Engels noodzakelijk.
De cursus Nederlands 5 sluit aan op de BplusC-cursus Nederlands 4 (met niveau B1.2 van het ERK/CEF als eindniveau). Als je ergens anders niveau B1.2 hebt behaald dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan de cursus.

Voor de cursus Nederlands 5 wordt gebruik gemaakt van de eerste helft van CODE Plus takenboek deel 4. Daarna wordt de tweede helft van het boek behandeld in de vervolgcursus Nederlands 6. Als je beide cursussen volgt, kun je niveau B2.2 van het ERK/CEF bereiken.
De cursus bestaat uit 14 wekelijkse lessen van 3 uur, totaal 42 lesuren. Daarnaast wordt van de cursisten verwacht dat zij enkele uren per week aan huiswerk besteden.

Lesmateriaal

CODE Plus cursistenpakket: Takenboek deel 4 (B1-B2) plus licentie. ISBN: 978 90 06 81518 4. € 93,10

Met behulp van de multimediale methode CODE Plus leer je snel en effectief Nederlands. Je leert Nederlands spreken (en schrijven) en de grammatica van het Nederlands. Er is veel aandacht voor interactie en communicatie. Het cursistenpakket bestaat uit een takenboek (CODE Plus 4) en een inloglicentie voor thuisstudie achter de computer. Je hebt een jaar lang toegang tot een website met oefeningen en audio- en videomateriaal. Als je niet altijd de beschikking over een computer hebt, of als je geen computer hebt, dan kun je werken met een apart verkrijgbaar oefenschrift waarin alle woordenschat- en grammaticaoefeningen zijn opgenomen.

De cursusprijs is exclusief lesmateriaal. Als je van BplusC bericht hebt ontvangen dat de cursus inderdaad doorgaat, schaf dan het voorgeschreven cursusboek aan en breng dit mee naar de eerste bijeenkomst.