Nederlands 5

Locatie
Het Leidse Volkshuis
Startdatum
04 februari 2019
Dag
Maandag
Tijd
09:00 tot 12:00
Einddatum
27 mei 2019
Aantal lessen
14
Prijs excl. btw
€ 325
Prijs incl. btw
€ 325
Code
111.715.051
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Margriet

    Smit, Margriet

    Margriet is docent en tolk/ vertaalster. Ze heeft Spaanse taal-en letterkunde gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Ze heeft zowel de master Geschiedenis der Internationale Betrekkingen als de Docentenopleiding Spaans voltooid. Ze heeft jarenlang gestudeerd en gewerkt in Spanje. Tevens heeft ze de opleiding Docent Nederlands als Tweede Taal gevolgd.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Nederlands 5.

Nederlands 5 / Dutch 5

Niveau B1.2-B2.1

Toelatingseisen

Voor het volgen van deze cursus is kennis van (de beginselen van) de grammatica van je eigen taal en/of de grammatica van het Engels noodzakelijk.
De cursus Nederlands 5 sluit aan op de BplusC-cursus Nederlands 4 (met niveau B1.2 van het ERK/CEF als eindniveau). Als je ergens anders niveau B1.2 hebt behaald dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan de cursus.

Voor de cursus Nederlands 5 wordt gebruik gemaakt van de eerste helft van CODE Plus takenboek deel 4. Daarna wordt de tweede helft van het boek behandeld in de vervolgcursus Nederlands 6. Als je beide cursussen volgt, kun je niveau B2.2 van het ERK/CEF bereiken.
De cursus bestaat uit 14 wekelijkse lessen van 3 uur, totaal 42 lesuren. Daarnaast wordt van de cursisten verwacht dat zij enkele uren per week aan huiswerk besteden.

Lesmateriaal

CODE Plus cursistenpakket: Takenboek deel 4 (B1-B2) plus licentie. ISBN: 978 90 06 81518 4. € 93,10

Met behulp van de multimediale methode CODE Plus leer je snel en effectief Nederlands. Je leert Nederlands spreken (en schrijven) en de grammatica van het Nederlands. Er is veel aandacht voor interactie en communicatie. Het cursistenpakket bestaat uit een takenboek (CODE Plus 4) en een inloglicentie voor thuisstudie achter de computer. Je hebt een jaar lang toegang tot een website met oefeningen en audio- en videomateriaal. Als je niet altijd de beschikking over een computer hebt, of als je geen computer hebt, dan kun je werken met een apart verkrijgbaar oefenschrift waarin alle woordenschat- en grammaticaoefeningen zijn opgenomen.

De cursusprijs is exclusief lesmateriaal. Als je van BplusC bericht hebt ontvangen dat de cursus inderdaad doorgaat, schaf dan het voorgeschreven cursusboek aan en breng dit mee naar de eerste bijeenkomst.