Muziekproductie voor beginners vanaf 8 jaar

Locatie
Nieuwstraat
Startdatum
12 januari 2019
Dag
Zaterdag
Tijd
15:30 tot 16:30
Einddatum
23 februari 2019
Aantal lessen
7
Prijs excl. btw
€ 105
Prijs incl. btw
€ 105
Code
111.106.001
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Wouter

    de Voos, Wouter

    Op 7-jarige leeftijd ben ik begonnen met het volgen van piano- en orgellessen. Tijdens mijn studie en na het behalen van mijn diploma op het conservatorium, werkte ik bij verschillende muziekbedrijven. Mijn interesse ligt bij compositie en muziektheorie.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Muziekproductie voor beginners vanaf 8 jaar.

Muziekproductie voor beginners: Fruity Loops op Mac en PC
Wil je uitproberen of muziek maken met een computer iets voor je is? Bespeel je een instrument en wil je je mogelijkheden op muziekgebied uitbreiden? Dan is deze cursus Fruity Loops een goede stap in de richting van een muzikale toekomst!

Na het leren van een aantal basistechnieken van het programma Fruity Loops gaan we snel aan de gang met het eerste muziekstuk.
In de loop van de cursus besteden we aandacht aan het opzetten van meerdere muziekstukken. Hierbij maken we gebruik van bij elkaar passende akkoorden (four chord songs). Er komen verschillende muziekstijlen aan bod (House, Blues, Pop). Alle muziek die je in de cursus maakt kun je op je USB-stick opslaan om tussen de lessen door nog eens naar te luisteren. Met deze akkoorden en je eigen creativiteit ga je aan de slag om je eerste hit te produceren.

Fruity Loops Studio is al 20 jaar HET instappakket om op je laptop of computer je eigen muziek te maken. Alles wat je nodig hebt op het gebied van midi, samples, mixen en effecten is compact samengebracht en kan bediend en bespeeld worden via het toetsenbord of de muis van de computer.

Voor iedereen vanaf 8 jaar
Let op: Neem je eigen USB-stick mee!