Gitaar-ensemble Hambre Y Sed

Locatie
Rapenburg, Leiden
Startdatum
03 september 2018
Dag
Maandag
Tijd
20:30 tot 21:30
Einddatum
01 juli 2019
Aantal lessen
37
Prijs
Tarieven Muziek
Code
111.660.035
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Wilco

    van Wee, Wilco

    Aan de conservatoria van Rotterdam, Amsterdam en Parijs heb ik gitaar gestudeerd. Ik treed regelmatig op als solist en in ensembles. Veel muziek arrangeer ik zelf voor de gitaar. Bij BplusC geef ik les in klassiek, elektrisch en flamenco gitaar. Daarnaast ben ik actief als bandcoach en ensembleleider

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Gitaar-ensemble Hambre Y Sed.

Hambre y sed betekent honger en dorst. De spelers hebben honger en dorst naar muziek, maar vinden het ook fijn om na afloop van een optreden een hapje en een drankje te nuttigen. Hambre Y Sed bestaat al sinds 2013 en speelt nog steeds met veel plezier samen.

Het is een klassiek gitaarensemble en bestaat momenteel uit acht enthousiaste spelers. Om mee te spelen dien je een gevorderde gitarist(e) te zijn. Je moet het niveau vanaf ongeveer drie jaar gitaarles hebben en (enigszins) in positie kunnen spelen. De stukken die gespeeld worden zijn arrangementen die zowel makkelijkere als moeilijkere partijen bevatten, zodat spelers van verschillend niveau mee kunnen doen. Het repertoire bestaat uit vooral klassiek, romantisch en latin.

Lopende het seizoen wordt er enkele keren opgetreden op verschillende locaties, vooral in Leiden en omgeving, maar ook op gitaarfestivals in Nederland.

Enthousiast geworden? Neem contact op met cursusadministratie@bplusc.nl. Definitieve inschrijving in overleg met de docent.