i-Lab Ontwerp je eigen game - beginners 2

Locatie
Nieuwstraat
Startdatum
24 november 2018
Dag
Zaterdag
Tijd
14:30 tot 16:30
Einddatum
22 december 2018
Aantal lessen
5
Prijs excl. btw
€ 101
Prijs incl. btw
€ 101
Code
111.105.004
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • den Hartog, Wessel

    Wessel den Hartog rond dit jaar zijn Bachelor af bij het Leidse University College, en is al sinds jonge leeftijd actief met computers en programmeren. Sinds het begin van de middelbare school heeft hij games gemaakt in het programma Game Maker, en hij heeft in de bovenbouw regelmatig Game Maker lessen aan basisschool scholieren geven en ontworpen. Daarnaast was hij op de middelbare school betrokken bij het ontwerpen van cursussen voor Technolab Leiden.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus i-Lab Ontwerp je eigen game - beginners 2.

Heb je de eerste cursus afgerond, dan verdiep je je in Beginners 2 nog verder in het maken van games met het programma GameMaker.
Deze cursus vol creativiteit en technologie is voor beginnende gamemakers.

Deze cursus vol creativiteit en technologie is voor beginnende gamemakers. Je hoeft dus nog geen ervaring te hebben met het maken van games of programmeren. Kun je al een beetje programmeren dan is de cursus ook leuk voor jou. De spelregels van de game kun je dan ingewikkelder maken. We werken met het programma Game Maker waarin je leert hoe je sprites, acties, achtergronden en geluiden moet toevoegen. Aan het einde van de cursus heb je een eigen gemaakte game die je op een usb-stick mee naar huis neemt.
Is er een enthousiaste groep deelnemers die verder wil, dan komt er mogelijk een vervolgcursus.

Ben jij tussen de 9 en 14 jaar? En wil je je eigen game leren maken? Schrijf je dan snel in! (let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar).