Blokfluit Start 5+

Locatie
Buurtcentrum Stevenshof, Leiden
Startdatum
03 september 2018
Dag
Maandag
Tijd
15:45 tot 16:15
Einddatum
01 juli 2019
Aantal lessen
37
Prijs excl. btw
€ 325
Prijs incl. btw
€ 325
Code
111.602.112
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Desiree

    Muurling, Desiree

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Blokfluit Start 5+.

Deze jaarcursus van 37 lessen is bedoeld voor kinderen vanaf 5 jaar die graag muziek willen leren maken met de blokfluit. In een kleine, gezellige groep van minimaal 2 en maximaal 8 kinderen leren zij samen. De cursusprijs is altijd dezelfde, de lesduur is afhankelijk van het aantal kinderen: minimaal 30 minuten, maximaal 45 minuten.

In deze cursus leren de kinderen aan de hand van een lesmethode (kosten tussen de € 10 en
€ 25) op hun eigen blokfluit leuke liedjes fluiten, maar er is ook ruimte voor korte, zelfverzonnen stukjes. Samen leren, elkaar helpen, naar elkaar luisteren, met elkaar de taal van de muziek leren en jezelf uitdrukken in de klank van de blokfluit. Is dat iets voor jou? Schrijf je dan in voor een jaar blokfluitplezier. Na afloop van dit eerste blokfluitjaar is je kind inmiddels zo gevorderd, dat les in kleinere groepen of individuele les passend is.

Wil je kind blokfluit groepsles, maar ook algemene muziekvaardigheden leren en andere instrumenten uitproberen? Geef hem/haar dan ook op voor de cursus ‘Muzikale verkenning’. De blokfluitlessen sluiten aan bij de liedjes uit de cursus ‘Muzikale verkenning’ en worden er (indien mogelijk) direct voor of achteraan gepland. Op deze manier kan je kind de lessen achter elkaar volgen. Je krijgt korting op de blokfluitgroep indien je kind ook de cursus ’Muzikale verkenning’ volgt.

Starten is het gehele jaar mogelijk.