Edelsmeden

Locatie
Wagnerlaan, Voorschoten
Startdatum
04 september 2018
Dag
Dinsdag
Tijd
09:30 tot 12:00
Einddatum
18 december 2018
Aantal lessen
15
Prijs excl. btw
€ 262,81
Prijs incl. btw
€ 318
Code
111.203.001
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Hunenstijn, Borg

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Edelsmeden.

In de cursus Edelsmeden leert u sieraden maken door toepassing van basistechnieken zoals zagen, boren, vijlen, schuren, buigen, walsen, smeden, en diverse afwerkingstechnieken.

De toegewijde, enthousiaste (en zeer ervaren) docent helpt u, in een goed toegerust lokaal, om de vaardigheden te ontwikkelen en uit te breiden. Daarmee is deze cursus geschikt voor cursisten die kennis willen maken met dit mooie vak als ook voor gevorderde cursisten om reeds opgedane ervaring en kennis verder uit te diepen en meer technieken te leren. Na deze cursus kan je nog een vervolgcursus volgen.

Door je de belangrijkste technieken van dit ambacht eigen te maken krijgt u de mogelijkheid om uw eigen sieraden te maken. Naast het werken met goud en zilver is het experimenteren met vele andere materialen een belangrijk onderdeel van de cursus.
In de lessen wordt veel aandacht besteed aan het ontwerpproces en vormgeven van sieraden en kleine objecten. Ben je erg trots op een creatie? Dan kan je meedoen aan een van de cursistenexposities.


Starterspakket euro €25,-. Dit pakket bestaat uit zaagjes, soldeer, schuurpapier, boortjes, en werkmap en is verkrijgbaar bij de docent.