Naailes om de week

Locatie
Het Leidse Volkshuis
Startdatum
12 september 2018
Dag
Woensdag
Tijd
20:00 tot 22:00
Einddatum
05 juni 2019
Aantal lessen
15
Prijs excl. btw
€ 210,74
Prijs incl. btw
€ 255
Code
111.206.007
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Caroline

    Schumacher, Caroline

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Naailes om de week.

Hoe leuk is het om je eigen kleding te maken en dus altijd een uniek, perfect passend kledingstuk te kunnen dragen. Hier leer je hoe je patronen uit een zelfmaakmodeblad kan overnemen en uitvoeren. Je leert met stof omgaan, het werken met verschillende soorten stof, verschillende afwerkingen, hoe je een rits in zet, en nog veel meer. Het zijn vrije lessen, dus kan je kan zelf kiezen wat je wilt maken. Onder vakkundige leiding kan je aan de slag met je eigen project, zowel voor de ervaren naaister als voor de beginners. En ondertussen worden er dingen uitgebreid uitgelegd. Zoals: de stoflegging, naadtoegift, sucons, ritsen inzet, de omgang van de machine, lussen, rijgen en een aantal steken voor de hand. Je werkt in een ontspannen sfeer op je eigen tempo. Van blinde rits tot rimpel mouw! Bij BplusC kan je ook een cursus naaitechnieken volgend, dan leer je nog beter de kneepjes van het vak!
De lessen zijn inclusief gebruik van naai- & lockmachine, koffie/thee, patroonpapier en basisgaren.
* Eigen machine meenemen kan altijd!
Prijs is inclusief € 8,50 materiaalkosten, exclusief zelf te kopen stoffen en fournituren.
Eerste les meenemen: (stof)schaar, knopspelden, pen en papier, centimeter. (naailes, mode, textiel, naaien, naaitechnieken).De lessen worden om de week gegeven.


This course is available in Dutch, but the teacher, Caroline Schumacher, also speaks English, this way she is able to guide and help English speaking students.