Tekenen en schilderen; Portret en model vervolg

Locatie
Wagnerlaan, Voorschoten
Startdatum
21 januari 2019
Dag
Maandag
Tijd
09:30 tot 12:00
Einddatum
03 juni 2019
Aantal lessen
17
Prijs excl. btw
€ 343,8
Prijs incl. btw
€ 416
Code
111.205.112
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Erni

    Kwast, Erni

    Erni Kwast (Stadt Delden, 1959) is beeldend kunstenaar. Zij woont en werkt in Leiden. Ze volgde de opleiding schilderen aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam (1979-1984). Daarnaast deed zij aan de Rijksacademie te Amsterdam de vakken modeltekenen en schilderen, om zich verder te specialiseren in vormstudie. Naast exposeren in galerieën en werkt ze mee aan projecten en in opdracht. Zij is lid van Pulchri in Den Haag. Ze heeft ruime ervaring met lesgeven, zowel in eigen atelier als in cursussen.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Tekenen en schilderen; Portret en model vervolg.

Deze cursus is ook geschikt voor beginners.  Tekenen naar het leven is de beste manier om te leren kijken en om waarneming te oefenen. Dat geldt zeker voor het menselijk lichaam. Of je nou net begint of al meer tekenervaring hebt, tekenen naar een model –naakt of portret-  blijft een uitdaging. Er is aandacht voor anatomie en expressie, lijnvoering en dieptewerking. Er wordt gewerkt met korte en lange standen, waarbij je verschllende teken- en schildertechnieken leert gebruiken.
Tegelijk doe je kennis op van  kunststromingen, waardoor je steeds meer mogelijkheden ontdekt om je eigen beeldtaal te ontwikkelen. Elke les sluiten we af met een korte bespreking van je eigen werk.
We bespreken in de cursus welke technieken we gaan gebruiken en de aanschaf van de materialen. De volgende materialen heb je in ieder geval nodig; houtskool, schetsvellen  (50x65 cm) en tekenklemmen.
Ben je erg trots op een creatie? Doe dan mee met een van onze cursisten exposities.
Prijs is exclusief materiaal, inclusief modelkosten.