Keramiek

Locatie
Oude Vest
Startdatum
25 januari 2019
Dag
Vrijdag
Tijd
09:30 tot 12:00
Einddatum
24 mei 2019
Aantal lessen
15
Prijs excl. btw
€ 296,65
Prijs incl. btw
€ 356
Code
111.202.032
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Keramiek

Onze docenten

  • Gertrude

    Krayenbosch, Gertrude

    Gertrude Krayenbosch is een bevlogen docent met ruime ervaring met lesgeven, ze weet veel van keramiek en geeft jou de nodige technieken aan om jouw keramische ideeën vorm te geven. Handvormen methode en decoratie technieken met engobe (kleisilb met kleurpigmenten) zijn verrijkende mogelijkheden om je te laten verrassen door de wereld van keramiek. Tevens kwam Gertrude 27 jaar geleden in aanraking met het Boeddhisme. Ze raakte bevriend met en geïnspireerd door Khanti Nouwen, één van de eerste docenten gespecialiseerd op het gebied van compassie en zelfcompassie. Na het overlijden van Khanti heeft Gertrude heeft ze zich verder verdiept in de aspecten van compassie en is zij een gecertificeerd begeleidster van de compassie training; (MBCL) opgezet door Erik van den Brink en Frits Koster.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Keramiek.

Niets is fijner dan met je handen in de klei te zijn, even los van de alledaagse beslommeringen.... Het is heerlijk rustgevend maar tegelijk ook weer verrassend! Wat kun je allemaal van klei maken ?

Vazen en schalen natuurlijk maar ook objecten en beelden.

De keramiek cursisten krijgen de basis technieken aangeboden en hierna kan je een persoonlijke stijl gaan ontwikkelen door je eigen ideeën uitwerken. Het fijne om samen in een atelier te werken is dat je ook geinspireerd kan worden door de andere cursisten. De docent is aanwezig om begeleiding te geven waar nodig en gewenst.

Ze weet veel van keramiek en geeft jou de nodige technieken aan om jouw keramische ideeën vorm te geven. Handvormen methode en decoratie technieken met engobe (kleisilb met kleurpigmenten) zijn verrijkende mogelijkheden om je te laten verrassen door de wereld van Keramiek. In deze keramiek cursus is er ruimte om elkaar te ontmoeten en te inspireren op gebied van keramische vormgeving, kleur en techniek. Geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Ben je erg trots op een creatie? Doe dan mee met een van onze cursistenexposities.

Materiaalkosten: Klei is in het centrum te verkrijgen á € 9,95 per brood.

De cursusprijs is inclusief glazuur en stookkosten.
Eerste les meenemen: afsluitbare emmer.