Weet wat je hoort. Luistercursus klassieke muziek voor beginnende luisteraars

Locatie
Het Leidse Volkshuis
Startdatum
10 september 2018
Dag
Maandag
Tijd
20:00 tot 21:30
Einddatum
03 juni 2019
Aantal lessen
4
Prijs excl. btw
€ 171,07
Prijs incl. btw
€ 206,99
Code
111.401.104
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Benjamin

    Boers, Benjamin

    Na mijn studie hobo aan het Koninklijk Conservatorium speelde ik in diverse ensembles en orkesten. Sinds 1984 ben ik verbonden aan BplusC als docent hobo en muziektheorie/solfège. Vanaf 1987 dirigeer ik het V.W.O. te Wassenaar. Sinds 2003 ben ik werkzaam als docent muziek aan twee basisscholen te Den Haag.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Weet wat je hoort. Luistercursus klassieke muziek voor beginnende luisteraars.

Luistercursus klassieke muziek voor beginnende luisteraars
Wilt u naar klassieke muziek gaan luisteren, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Of bent u nieuwsgierig naar de belangrijkste stijlperioden uit de muziekgeschiedenis?
In samenwerking met Stadspodia Leiden presenteert BplusC de nieuwe luistercursus klassieke muziek voor beginnende luisteraars: Weet wat je hoort!
Deze cursus behandelt in negen vier-wekelijkse lessen op de maandagavond de belangrijkste hoogtepunten uit de rijke klassieke muziek. Na deze cursus weet u beter wat u mooi vindt en hoort u dingen in de muziek die u eerder niet hoorde!
Daarnaast kunt u als cursist met een fikse korting vijf speciaal voor de cursus geselecteerde topconcerten bijwonen. In de luistercursus zal aandacht worden besteed aan het repertoire van de concerten, zodat u meer hoort dan anders.
De cursus kost € 207,00. De vijf concerten kunt u als concertpakket op vertoon van uw cursusinschrijving bijwonen voor slechts € 100,-!


Lesdata volgen.