Tai Chi Chuan beginner en lichtgevorderd

Locatie
Het Leidse Volkshuis
Startdatum
24 januari 2019
Dag
Donderdag
Tijd
09:30 tot 10:45
Einddatum
23 mei 2019
Aantal lessen
15
Prijs excl. btw
€ 129,75
Prijs incl. btw
€ 157
Code
111.503.212
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Frans

    Kas, Frans

    Eerst heb ik 10 jaar lang lessen gevolgd in Tai Chi, voordat ik besloot zelf les te gaan geven. Inmiddels geef ik alweer 12 jaar les bij BplusC in deze klassieke vorm van Chinese Tai Chi.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Tai Chi Chuan beginner en lichtgevorderd.

De oude chinezen wisten al dat beweging goed is voor de mens, zowel fysiek als innerlijk, (b.v. door ademhalingsoefeningen).

In deze cursus maak je met beiden kennis in de vorm van CHI- kung en de 24 bewegingsvormen (Beijingvorm). Daarnaast staan basis bewegingsoefeningen centraal: soepel bewegen (als uitgangspunt b.v. kat, kraanvogel ,beer) staan als een boom,gebruik van chi: wat is het, wat doet het en hoe kun je het gebruiken.

Voor halfgevorderden: het uitdiepen en toepassen van wat je al geleerd hebt (bij mij of iemand anders), door het zelfstandig doen van vorm, oefenen in 2-tallen (toepassen van beweging, gebruik van chi). Aanleren van "duwende" handen.

Voor de donderdag groep: een bewuste keus om langer bezig te zijn met de Chinese bewegingskunst (T'ai Chi). Verschillende aspecten te leren en ervaren op het gebied van gezondheid, innerlijke kracht, beweging, houding en tot rust komen tijdens beweging.