Tai Chi Chuan beginner en lichtgevorderd

Locatie
Het Leidse Volkshuis
Startdatum
24 januari 2019
Dag
Donderdag
Tijd
09:30 tot 10:45
Einddatum
23 mei 2019
Aantal lessen
15
Prijs excl. btw
€ 129,75
Prijs incl. btw
€ 157
Code
111.503.212
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Frans

    Kas, Frans

    Eerst heb ik 10 jaar lang lessen gevolgd in Tai Chi, voordat ik besloot zelf les te gaan geven. Inmiddels geef ik alweer 12 jaar les bij BplusC in deze klassieke vorm van Chinese Tai Chi.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Tai Chi Chuan beginner en lichtgevorderd.

De oude Chinezen wisten al dat beweging goed is voor de mens, zowel fysiek als innerlijk. Tai chi/chi kung is een eeuwenoude Chinese bewegingsleer. Het bestaat uit milde en eenvoudige lichamelijke oefeningen met een intensieve werking waar je rustig en helder van wordt. Het werkt energieopwekkend en het zet je in je kracht. Geschikt voor iedereen.

In deze cursus maak je kennis met zowel de fysieke als de innerlijke kracht van Chi- kung en de 24 bewegingsvormen (Beijingvorm). Daarnaast staan basis bewegingsoefeningen centraal: soepel bewegen, stevig staan en het gebruik van Chi: Wat is het, wat doet het en hoe kun je het gebruiken.
Met de lichtgevorderden gaan we in op het uitdiepen en toepassen van wat je al geleerd hebt, door het zelfstandig doen van vormen en het oefenen in 2-tallen (toepassen van beweging en het gebruik van Chi). We ervaren verschillende aspecten op het gebied van gezondheid, innerlijke kracht, beweging, houding en komen tot rust.